Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Κώστας Καζάκος: Αμετανόητος σταλινικός κομμουνιστής. Ονειρεύεται τα αιματηρά Δεκεμβριανά του ’44 και συμμετέχει σε αγώνες «μίσους και κόκκινου ρεβανσισμού» για τον σφαγέα Μπελογιάννη

KAZAKOS1
Στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2007 καθώς και του Οκτωβρίου του 2009 εκλέχθηκε βουλευτής με το ΚΚΕ, όντας επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του. Πρόκειται για έναν αμετανόητο σταλινικό κομμουνιστή του Περισσού που πολλές φορές λέει περισσότερα απ’ όσα πρέπει...
Δεν είναι λίγες οι φορές που πιο παλιά έβγαινε στα μπαλκόνια με τον Καπετάν Γιώτη, Χαρίλαο Φλωράκη, με σφιγμένη γροθιά.
Το 2014, συμμετείχε σε γιορτή του Περισσού υπό τον τίτλο:  70 χρόνια απο το ηρωικό Δεκεμβρη του 44 .Εμπνεόμαστε -ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ-συνεχίζουμε ….Δηλαδή, συνεχίζουν τι; Τον αγώνα για την κατάληψη της εξουσίας; 
KAZAKOS-KOSTAS1
Διαβάζουμε σχετικά:
«Με μεγάλη επιτυχία έγινε την Τετάρτη 3 Δεκέμβρη στον Περισσό η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «70 χρόνια από τον ηρωικό Δεκέμβρη του ’44, σύγχρονα διδάγματα». Κατάμεστη η Αίθουσα Συνεδρίων, αλλά και το φουαγιέ από εκατοντάδες μέλη και φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ που παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον την εκδήλωση, πολλοί όρθιοι καθ’ όλη τη διάρκειά της, αποτίοντας ελάχιστο φόρο τιμής σε μια κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης, στους νεκρούς της, όλους τους αλύγιστους αγωνιστές της.
Στην εκδήλωση μίλησε η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ (δείτε ΕΔΩ την ομιλία), ενώ την έκδοση «Δεκέμβρης του ’44, κρίσιμη ταξική σύγκρουση» παρουσίασε ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ (δείτε ΕΔΩ την ομιλία). Παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, ένα μουσικό – λογοτεχνικό χρονικό που απέδωσε τις 33 ηρωικές μέρες του Δεκέμβρη του ’44, μέσα από κείμενα της Μέλπως Αξιώτη από το έργο της «Αθήνα 1941 – 1945», του Μενέλαου Λουντέμη από το«Μεγάλο Δεκέμβρη» και μέσα από ποιήματα του Γιάννη Ρίτσου, που διάβασαν οι ηθοποιοί Κώστας Καζάκος και Ελένη Γερασιμίδου.
«Οι ελευθερωτές γυρίσαν απ’ τη μάχη 
Και βρήκανε καινούργια αφεντικά 
Να κυβερνάν τις πολιτείες τους. 
Κι απ’ τα κανόνια ανάμεσα, 
προβάλανε οι έμποροι».
Ο Καζάκος, ως αμετανόητος κομμουνιστής-σταλινιστής, έχει πολλές φορές εξάρει τη δράση του σφαγέα του Μελιγαλά, Νίκου Μπελογιάννη. 

1 σχόλιο:

  1. Ολοι αυτοι,σε οποιαδηποτε αλλη ευρωπαϊκη χωρα,ανατολικη ή δυτικη,θα τους ειχαν ή στην φυλακή ή κλεισμενους σε ψυχιατρικα ιδρυματα ή (αν υποθεσουμε οτι θα τους αφηναν να κυκλοφορουν ελευθερα) ως γραφικους τυπους που προσφερουν αφθονο γελιο μονο και μονο με την παρουσια τους... Και στο Ραγιαδισταν,αυτα τα νουμερα εχουν δημοσιο λογο και το πολιτικο και δημοσιογραφικο συστημα τους παιρνει στα σοβαρα!!! Αυτη η χωρα ειναι τελειωμενη,δεν υπαρχει καμμια ελπιδα,καμμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive