Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

38χρονος Βούλγαρος δικάζεται (στην Κω) σε δεύτερο βαθμό για τον φόνο του «Μπρούνο»

Στο σκαμνί θα καθίσει για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες ο 38χρονος Βούλγαρος που έκοψε το νήμα της ζωής του «Μπρούνο», ο οποίος είχε γίνει γνωστός στη ροδιακή κοινωνία ως το «Greek kamaki» από τη δημοφιλή ταινία-ντοκιμαντέρ «Ο κολοσσός του έρωτα»...

Ο αλλοδαπός θα δικαστεί σε δεύτερο βαθμό για την πολύκροτη υπόθεση, αλλά θα είναι μόνος στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Κω, καθώς η 40χρονη ιερόδουλη συγκατηγορούμενή του έχει απαλλαγεί με βούλευμα.

Ο 64χρονος «Μπρούνο», κατά κόσμον Ηλίας Φανούρης, που κέρδιζε τα προς το ζην ως πλανόδιος μικροπωλητής, είχε βρεθεί απανθρακωμένος μέσα στο μικρό σπίτι όπου διέμενε στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου τον Ιούνιο του 2014. Η 40χρονη Βουλγάρα είχε αποκαλύψει λεπτό προς λεπτό τι έγινε τη μοιραία νύχτα, κατά την απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου και, στις 11 Νοεμβρίου 2014, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου εξέδωσε βούλευμα που την έκρινε αθώα.
Ισόβια και πέντε χρόνια
Ο Βούλγαρος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη και πέντε χρόνια για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εμπρησμό, παρά τον ισχυρισμό του ότι είδε τον 64χρονο να τον πλησιάζει κρατώντας ένα μαχαίρι και του έδωσε μια γροθιά στην κοιλιά για να τον απωθήσει. Τότε ο «Μπρούνο» έπεσε στο κρεβάτι σφαδάζοντας και ο δράστης υποστήριξε ότι προσπάθησε να τον επαναφέρει δίνοντάς του το φιλί της ζωής, αλλά δεν τα κατάφερε και έφυγε από το σπίτι. Ισχυρίστηκε επίσης ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από αναμμένα αρωματικά κεριά που υπήρχαν στο σπίτι του θύματος.

Ωστόσο τον είχε «κάψει» η ιερόδουλη, που κατέθεσε ότι ο πυγμάχος ομοεθνής της σκότωσε τον «Μπρούνο» για οικονομικές διαφορές, χτυπώντας τον αρχικά με γροθιές, και έπειτα τον έπνιξε. Διευκρίνισε, μάλιστα, ότι τον χτύπησε ενώ εκείνη είχε γυρισμένη την πλάτη και στους δύο. Οταν γύρισε, είδε αίμα στα γεννητικά όργανα του Ηλία Φανούρη, ο οποίος έπεσε ουρλιάζοντας στο κρεβάτι, όπου τον στραγγάλισε ο 35χρονος (τότε) αλλοδαπός και έβαλε φωτιά στο σπίτι για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

1 σχόλιο:

  1. συνεχεις δολοφονιες ελληνων απο αλλοδαπους α ρε καταντια,αλλος ενας ελληνας δολοφονειται ετσι απλα απο ενα αλλοδαπο βουλγαροσκουπιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive