Κυριακή 16 Απριλίου 2017

ΠΡΙΝ γίνουν κυβέρνηση την διαλύουν τη μπλε παράγκα, ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ δηλητηριώδη «βέλη» της βουλευτού ΝΔ Παπακώστα κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη. Απο 2013 κρατάει αυτή η ... κολώνια

Αποτέλεσμα εικόνας για Κατερίνα Παπακώστα με αδωνι
Στα όσα δήλωνε ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης, ότι δηλαδή η επιτροπή συγκροτήθηκε με σκοπό την προσωπική σπίλωση του ιδίου, του Μάκη Βορίδη και του Ανδρέα Λοβέρδου, απάντησε –μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook- η βουλευτής Β’ Αθηνών της ΝΔ Κατερίνα Παπακώστα:...


«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματα του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού», σημειώνει η Κατερίνα Παπακώστα και προσθέτει:
«Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News είχε δηλώσει, «η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις. Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο.
Αυτό», σύμφωνα πάντα με την προσέγγιση του Άδωνι Γεωργιάδη, αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη. Για ποιο λόγο; Διότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων».

14/11/2013: Παπακώστα για Άδωνι: Λυπάμαι για λογαριασμό του. Η βουλευτής της ΝΔ έκανε λόγο για «απάνθρωπες» και «ανοίκειες» δηλώσεις του υπουργού Υγείας 

Την έντονη αντίδραση της βουλευτή της Β' Αθηνών της ΝΔ, Κατερίνα Παπακώστα προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, περί «δόξας» γύρω από τις απολύσεις.

Εμφανώς εκνευρισμένη η Παπακώστα έγραψε στο Twitter της: «Τι σχεση εχουν οι απανθρωπες+ανοικειες δηλωσεις του υπουργου υγειας με το ηθος +τις αξιες της παραταξης μου; ακουει κανεις;», ενώ λίγα λεπτά αργότερα ξαναχτύπησε γράφοντας το εξής: «Διακρινω απολυτως τον εαυτο μου, απο τις συμπεριφορες του υπουργου υγειας, λυπουμαι  για λογαριασμο του».

Στη συνέχεια tweetαρε: «Λυπουμαι  επισης,για  τους υποδεχομενους τις ...δηλωσεις του +τις οικογενειες τους ,για την ηθικη βλαβη που υπεστησαν».

Ωστόσο το αμέσως επόμενο tweet της, στο οποίο η βουλευτής έγραψε: «Θελω ,να επιχειρησουν να κατανοησουν, οτι το κομμα μου αποτασσεται τετοια σταση. Λυπαμαι πολυ!», δημιούργησε ερωτήματα για τη στάση της απέναντι όχι τόσο στον κ. Γεωργιάδη, αλλά στο κόμμα της. Όμως η ίδια ξεκαθάρισε: «Θα απογοητευτω πολυ,αν καποιοι επιχειρησουν να ερμηνευσουν τη σταση μου τουτη ,διαφορετικα..».



2 σχόλια:

  1. με την μόνη διαφορά οτί ο άδωνις δεν είναι στην παράταξη σας,κυρία παπακώστα,απλως την χρησιμοποιεί σαν όχημα όπως έκανε με τον ΛΑ.Ο.Σ,για την προσωπική του ανέλιξη...διαγράψτε τον όσο είναι νωρίς,γιατί θα σας καταστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive