Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Σαν σήμερα, το 2010, ξεκίνησε ο γολγοθάς των μνημονίων. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ; χιλιαδες ΝΕΚΡΟΙ Έλληνες, χιλιάδες στην ΕΞΟΡΙΑ, χιλιάδες ΛΟΥΚΕΤΑ, φτωχοποίηση των ΠΑΝΤΩΝ, ξεπούλημα εθνικής κυριαρχίας, πρόβλεψη; Οι ΠΙΟ ΜΑΥΡΕΣ μέρες έρχονται. ΒΙΝΤΕΟ

Είναι Παρασκευή 23 Απριλίου 2010. Σε ένα δραματικό διάγγελμα από το ακριτικό Καστελόριζο ο Γιώργος Παπανδρέου παίρνει «το όπλο του ΔΝΤ που είχε βάλει στο τραπέζι» και πατάει τη σκανδάλη. Την Παρασκευή 23 Απριλίου του 2010, σε ένα δραματικό διάγγελμα από το ακριτικό Καστελόριζο, ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε το πιστόλι που όπλο που είχε βάλει το ΔΝΤ στο τραπέζι των συζητήσεων και πάτησε τη σκανδάλη. Σαν σήμερα...
πριν από επτά χρόνια, ξεκίνησε ο «γολγοθάς των μνημονίων».
Ο τότε πρωθυπουργός της Ελλάδας ανακοίνωσε την είσοδο της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, ξεσηκώνοντας τους Έλληνες που οργάνωσαν μαζικές, ειρηνικές ή και όχι διαδηλώσεις, ενώ κανείς δεν ξεχνά την ανείπωτη τραγωδία της Marfin.
Οι Έλληνες, δεν γνώριζαν ακόμα τι σήμαινε αυτή η ανακοίνωση της 23ης Απριλίου, βγήκαν όμως εκατοντάδες φορές στους δρόμους, ακολούθησαν διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, πρωθυπουργοί ήλθαν και παρήλθαν, η χώρα υποχρεώθηκε να υπογράψει μεσοπρόθεσμα προγράμματα, οι κυβερνήσεις έφεραν στη Βουλή και ψήφισαν πολλά πολυνομοσχέδια «σκούπα» με αναρίθμητα αντιλαϊκά μέτρα.

1 σχόλιο:

  1. και ποιος στήριξε τον ΓΑΠ-ΣΟΡΟ σ αυτό το έγκλημα κατά της πατρίδος και του ελληνισμού;; μα ο μεγάλος "πατριώτης" αγύρτης-κατάδικος-υπόδικος Καρατζαφεροκωλοτούμπας με τον συρφετό του!!!τώρα ψάχνει να βρει ψήφους αλλά μάλλον θα πρέπει ν απευθυνθεί σε άλλο κράτος(προς κεντρική Αφρική ίσως) γιατί οι έλληνες τον πήραν χαμπάρι!!!!απορίας άξιον, πως αυτοί οι εγκληματίες,για εσχάτη προδοσία,κυκλοφορούν ελεύθεροι και μάλιστα θέλουν να μας ξανασώσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive