Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Άντζελα Δημητρίου: "Πίνω αίμα για νάμαι όμορφη!" «Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά»! Μάλλον κανείς δεν της είπε για προφυλάξεις. ΒΙΝΤΕΟ

Άντζελα Δημητρίου: Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι, αλλά δεν γινόταν να έχω 20 παιδιά
Η Άντζελα Δημητρίου έκανε μια κουβέντα με τη Σάσα Σταμάτη που θα συζητηθεί. Η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στο Πρωινό -εμμέσως πλην σαφώς- ότι έχει κάνει περίπου 20 εκτρώσεις, ενώ αποκάλυψε ότι κάνει μια θεραπεία με αίμα για να παραμένει όμορφη στην ηλικία της. Η Άντζελα Δημητρίου δήλωσε συγκεκριμένα:...
«Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι και να πηγαίνει στον άλλον κόσμο, αλλά δε γινόταν να φέρω στον κόσμο 20 παιδιά. Όταν υπάρχει πάθος δεν μπορείς να κάνεις προφύλαξη. Εμμηνόπαυση είχα στα 40 από στεναχώρια».
Η τραγουδίστρια μίλησε και για το μυστικό ομορφιάς της: «Κάνω τη μεσοθεραπεία του βαμπίρ, με το αίμα και είναι πάρα πολύ καλή. Σου παίρνουν το αίμα και στο περνούν στο πρόσωπό σου, στον λαιμό, στο ντεκολτέ και ανανεώνονται τα κύτταρά σου. Είμαι 62 παρακαλώ».
«Έχω κάνει αποχή εδώ και πολύ καιρό από κρέας» είπε και πρόσθεσε ότι δεν είναι «βεζετέρια».

2 σχόλια:

  1. αίσχος!!!τι ακούμε χριστέ μου μέρες που είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΡΠΑΧΤΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΑΙΜΑ ΠΙΝΟΥΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive