Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Οι απειλές ότι θα τον έκαιγαν ζωντανό και η εφιαλτική διαδρομή στην Αθήνα για τους τρεις ομήρους. Αρπαξαν με καλάσνικοφ τον φοροτεχνικό των VIPs

Τον απόλυτο τρόμο έζησε το βράδυ της Πέμπτης 41χρονος φοροτεχνικός που έχει στο πελατολόγιό του διάσημα ονόματα της αθηναϊκής κοινωνίας, όταν έπεσε θύμα αρπαγής από πάνοπλους ληστές, οι οποίοι τον έλουσαν με βενζίνη και τον απειλούσαν σε σπαστά ελληνικά ότι θα τον έκαιγαν ζωντανό, αν δεν τους έλεγε πού είχε χρήματα! ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ...

Ο εφιάλτης για τον 41χρονο φοροτεχνικό, που διατηρεί παράλληλα κατασκευαστική εταιρία και είναι αντιπρόσωπος στοιχηματικής εταιρίας, άρχισε λίγο πριν από τις 8 το βράδυ της Πέμπτης, όταν στάθμευσε το πολυτελές τζιπ του έξω από το σπίτι του στην οδό Οφιούντος, στα Πατήσια. Τη στιγμή που ανέβαινε τα σκαλιά της πολυκατοικίας, πετάχτηκαν μπροστά του τρεις άγνωστοι οπλισμένοι με καλάσνικοφ και πιστόλια, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και τον υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στο διαμέρισμά του.
Οι κακοποιοί δεν βρήκαν χρήματα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να εξαγριωθούν και να λούσουν με βενζίνη τον επιχειρηματία, απειλώντας να του βάλουν φωτιά! Από κει και έπειτα, άρχισε μια οδύσσεια που θυμίζει κινηματογραφική ταινία. Οι ένοπλοι επιβίβασαν τον 41χρονο στο αυτοκίνητό του και τον εξανάγκασαν να τους οδηγήσει στα γραφεία της εταιρίας του στην περιοχή του Καλαμακίου.
Μόλις έφτασαν, ακινητοποίησαν τον φύλακα και μια υπάλληλο, τους οποίους έδεσαν και φίμωσαν με μονωτική ταινία. Στη συνέχεια, υποχρέωσαν τον 41χρονο να τους οδηγήσει στο λογιστήριο και να τους δώσει τους συνδυασμούς των δύο χρηματοκιβωτίων του. Αρπαξαν από αυτά 125.000 ευρώ και εξανάγκασαν τον επιχειρηματία και τους δύο υπαλλήλους να επιβιβαστούν στο τζιπ του 41χρονου, με το οποίο ξεκίνησαν ακολουθούμενοι από έναν συνεργό τους, ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο μάρκας Opel.
Εβαλαν φωτιά
Οι αδίστακτοι ληστές εγκατέλειψαν δεμένα τα θύματά τους στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας. Κατόπιν κατευθύνθηκαν με τα δύο αυτοκίνητα κοντά στο άλσος της περιοχής, όπου τους έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Τα τρία θύματα έφτασαν πεζή σε ένα κοντινό κατάστημα και ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη να τους λύσει και να ειδοποιήσει την Αστυνομία, εξιστορώντας του την οδυνηρή περιπέτεια που είχαν ζήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι οι δράστες προέρχονται κατά πάσα πιθανότητα από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Παράλληλα εξετάζουν και το επαγγελματικό περιβάλλον του 41χρονου, για να διαπιστώσουν εάν είχε διαφορές με κάποιους που μπορεί να έστησαν το σκηνικό του τρόμου.
----
«Ηταν σοκαρισμένοι και ο ένας είχε δεμένα τα χέρια του με ταινία»
Στη συμβολή των οδών Κηφισού και Χανίων, στη Νέα Φιλαδέλφεια, εγκατέλειψαν οι απαγωγείς τον 41χρονο επιχειρηματία και τους υπαλλήλους του, οι οποίοι ζήτησαν άμεσα βοήθεια στη γωνιακή καφετέρια και διηγήθηκαν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν.
«Ηταν δύο άνδρες και μία γυναίκα. Ηταν σοκαρισμένοι. Ο ένας είχε τα χέρια του δεμένα με ταινία, μας ζήτησε μαχαίρι για να την κόψει και μας είπε ότι τον περίμεναν έξω από το σπίτι του, τον χτύπησαν, τον μετέφεραν στην εταιρία του και τον έκλεψαν. Μου είπε ότι έγινε απαγωγή και ληστεία. Μετά του δώσαμε τηλέφωνο για να πάρει την Αστυνομία» είπε στην «Espresso» η ιδιοκτήτρια της καφετέριας, κυρία Ολγα, που φρόντισε τα θύματα.
Μετά την απελευθέρωση των θυμάτων τους, οι δράστες έκαψαν τα δύο οχήματα, στο πάρκο στο τέλος της οδού Μαραθώνος. Η Μαρία (φωτό πάνω), που μένει δίπλα στο πάρκο, άκουσε εκρήξεις μέσα στη νύχτα και είδε τα δύο αυτοκίνητα να γίνονται παρανάλωμα του πυρός.
«Ακούσαμε το “μπαμ” και νομίζαμε ότι έγινε σεισμός. Ολος ο κόσμος βγήκε έξω. Φωνάξαμε γρήγορα την Πυροσβεστική» μας είπε.
Η γειτόνισσα του επιχειρηματία, κυρία Τούλα (φωτό κάτω), βρισκόταν στο σπίτι της όταν έγινε η αρπαγή του 41χρονου, αλλά δεν άκουσε κάτι. «Πρέπει να έγινε πολύ γρήγορα. Μετά άκουσα ότι έγινε απαγωγή. Την ξέρω την οικογένεια και το παιδί. Ερχόταν κάθε μέρα με το τζιπάκι του. Το τελευταίο διάστημα έλειπε στο εξωτερικό, στην Αγγλία».
«Δεν είμαι στα καλύτερά μου. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Τώρα τελείωσε, να είστε καλά...» είπε μόνο ο επιχειρηματίας, όταν ρωτήθηκε από την «Espresso» για το συμβάν.
ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive