Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΠΟΡΑ. Της Μαίρης Καρά

Μήπως κι εγώ αναγνωρίζω την ταπεινωμένη Ελληνίδα, που υποχρεώθηκε να φορέσει μαντίλα; Μα τι λέω, αφού και μια υπουργίνα σας μεταμφιέστηκε σε… μουσουλμάνα, επισκεπτόμενη τα εμιράτα. Και για να ευχαριστήσει τους πετρελαιάδες… προσαρμόστηκε στην ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ!
Κάκιστο παράδειγμα εξευτελιστικής υποταγής και προδοσίας της χριστιανοσύνης σας… γιατί έπρεπε να τους… προσκυνήσει; Και το χειρότερο; Εσείς γιατί δεν απαιτούσατε να σεβαστούν την θρησκεία και την χώρα σας οι επίσημοι επισκέπτες μουσουλμανικών ΚΡΑΤΩΝ;..

Η απαράδεκτη ενδυματολογική αποδοχή σας στις απαιτήσεις τους, άνοιξε την όρεξη στους παράνομα εισερχόμενους
​δήθεν ​
πρόσφυγες… κι αντί να προσαρμοστούν αυτοί στα δεδομένα, της χώρας που τους φιλοξένησε… επεδίωξαν κι επέβαλλαν τα μουσουλμανικά τους ΕΘΙΜΑ!
Έτσι ανάγκασαν τις περήφανες Ελληνίδες να φορέσουν μπούρκα, για να μην "πληγώσουν" τα καημένα τα μουσουλμάνια… που μια μέρα (τους) ξύπνησαν απ' το μεσαιωνικό τους λήθαργο κι είπαν ποια χώρα θα πάμε να ποδοπατήσουμε με τα βρωμοποδαρά μας; Την ΕΛΛΑΔΑ!
Και περνώντας ανενόχλητοι τα αφύλαχτα σύνορά σας μιλιούνια πειναλέοι φυγάδες κάθε φυλής και διαλυμένης χώρας,  εκτέλεσαν εν αγνοία τους το σατανικό σχέδιο που κατέβασε στον κυβερνοχώρο ο σχιζοφρενικός εγκέφαλος ολίγων (ευτυχώς) παγκοσμιοποιημένων ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ!
΄Η μήπως νομίζατε πως "τυχαία" επέλεγαν την χώρα σας για καταφύγιο αστοιχείωτου πολιτισμικού στοιχείου; Τρόικα που σας… κούναγε κι ακόμα σας πονάει και μ' αυτά τα μυαλά σας κοίμιζαν οι τραπεζοκόμοι κατακτητές σας. Στον ύπνο σάς πάσαραν "αθώους" ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
Ντροπή νιώθω στην θέα της μαντίλας, που σκέπαζε μόνο το κεφάλι κι όχι το μυαλό, όπως αποδείχτηκε! Και σε  απόσταση αναπνοής το χάος (άφαντοι οι άλλοι κάτοικοι) εσείς σε αναμονή, γιατί έχει συνέχεια ο διάλογος και πολύ ενδιαφέρον… που εύχομαι να σας συγκινήσει κι εσάς. Σας ανοίγω τα νέα φυτικά ηχεία μου στην ΔΙΑΠΑΣΩΝ!
-Με αηδιάζει η απαίσια μαντίλα, που μάς φόρεσαν τα πιστά ισλαμοπηθίκια του προφήτη του μίσους. Γιατί επιτρέψατε να μας προσηλυτίσουν στην θρησκεία τους;
-Γιατί τους έφερναν οι εχθροί μας σαν πρόσφυγες πολέμου και τους λυπόμασταν. Μα αυτοί έρχονταν σκόπιμα για εποίκηση. Κι αντί να μας ευχαριστούν για την φιλοξενία, δάγκωσαν το χέρι που τους απλώσαμε…
-Μα καλά, τόσο αφελείς ήσασταν; Σε πόσα κράτη γινόταν πόλεμος; Αυτοί έρχονταν από παντού ακόμα κι απ' την Αφρική και την Λατινική Αμερική… δεν τους ελέγχατε;
-Όχι μόνο δεν γινόταν έλεγχος, μα η αριστερή κυβέρνηση τους καλοδεχόταν, εξασφαλίζοντάς τους άνετη παραμονή δήθεν προσωρινή. Το σχέδιο όμως ήταν η εξόντωσή μας για να μονιμοποιηθούν. Κι ενώ εμείς λιμοκτονούσαμε, αυτοί τα είχαν όλα δωρεάν κι έπαιρναν και ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.
-Και την πληρώσαμε εμείς που δεν φταίγαμε σε τίποτα…
-… κι από πάνω μας απειλούσαν με τον ρατσιστικό Νόμο και τα Δικαστήρια. Τελικά πήραν τα σπίτια μας, τα' δωσαν σ' αυτούς κι εμείς μείναμε στο δρόμο. Καλά που έφυγες…
-Όμως οι πτυχιούχοι που μετανάστευσαν σε άλλες χώρες, έδωσαν τα φώτα τους… κατάλαβες; Η Ιστορία θα γράψει πως και πάλι η Ελλάδα έγινε ο φάρος του πολιτισμού!
-Εσείς παιδί μου έχετε τώρα τον πρώτο ΛΟΓΟ…
-Εμείς; Δηλαδή εσείς που παραδώσατε την Ελλάδα στους μουσουλμάνους… τώρα μας δίνετε τον λόγο; Να τον κάνουμε τι; Με τον λόγο θα απελευθερώσουμε την πατρίδα μας και θα αναστήσουμε τον πολιτισμό μας;   
-Ναι παιδί μου γιατί το ξέρεις πως ΕΝΑΣ είναι Ο ΛΟΓΟΣ!
-… Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ! Ναι, τα μάθαμε αυτά στο σχολείο μας… ευτυχώς δηλαδή που η δική μου γενιά πρόλαβε… γιατί η επόμενη ούτε την Ιστορία του γένους της δεν διδάχτηκε. Αυτή η γενιά δυστυχώς πήγε χαμένη…
-Η επίθεση στις ρίζες του πολιτισμού μας γεννήθηκε στο διεστραμμένο μυαλό του εβραιοφασίστα… ξέρεις ποιον εννοώ, μη μαγαρίσω το στόμα μου με τ' όνομά του.
-Φυσικά και ξέρω πατέρα, ποιος σχεδίασε τον αφανισμό του Έθνους μας… αυτός που σχεδίασε και την μείωση του πληθυσμού του πλανήτη, δήθεν για να τον σώσει.
-… Και τον έσωσε με τους τρομοκράτες αποκεφαλιστές, που κατακρεούργησαν φιλήσυχους λαούς της Ανατολής και διέφθειραν λαούς πολιτισμένης Δύσης. Ιδού το ΧΑΟΣ!
 -Με την μισητή Δικτατορία που διέλυσε τα ΕΘΝΗ, που με την βία επέβαλε την Πανθρησκεία, που καταπάτησε όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα, που διέλυσε την παραδοσιακή οικογένεια μεταλλάσσοντας τα δύο γενετικά φύλα σε αφύσικα δυστυχισμένα πλάσματα… θες κι άλλα;
-Ρωτάς τον μοναδικό επιζήσαντα Έλληνα; Πώς νομίζεις επιβίωσα και προστάτευσα κι εσένα, αν όχι με ΓΝΩΣΗ;  
-Ώστε γνώριζες πατέρα, πως μας κατακτούσαν και δεν έκανες το χρέος σου προς την πατρίδα και τον άνθρωπο;  
-Καλύτερα να πολεμάμε υπό σκιά παιδί μου, όπως είπε κι ο ηρωικός Σπαρτιάτης ΔΙΗΝΕΚΗΣ, που πολέμησε με τον Λεωνίδα στην μάχη των Θερμοπυλών. Είναι το σύμβολο του μέσου Σπαρτιάτη, που με αυταπάρνηση θυσίασε τη ζωή του στο πεδίο της μάχης, για την αιώνια δόξα και ελευθερία της πατρίδας του. Έτσι διατήρησα κι εγώ ανέπαφο το D.N.A. μας μέσω εσού παιδί μου…  
-Δεν σε καταλαβαίνω πατέρα. Με έκανες πειραματόζωο;
-Όχι παιδί μου, σε έκανα την ΜΗΤΡΑ που θα γεννήσει πάλι τον ΕΛΛΗΝΑ, που θα φωτίσει πάλι τον ΠΛΑΝΗΤΗ.
-Είχες κι εσύ κρυφά σχέδια; Πώς και δεν τα "διέγνωσαν" με τα σπαρμένα παντού ηλεκτρονικά τους "μάτια";  
-Γιατί τους έβλεπα και γελούσα… γιατί εγώ θα είχα  τον τελευταίο υπαρξιακό ΛΟΓΟ, όπως είχα και τον ΠΡΩΤΟ.
-Μακάρι πατέρα να γυρνούσαμε σε εκείνη την εποχή και να σώζαμε το Έθνος μας απ' τους λαθραίους εισβολείς…
-Αυτό περίμενα να ακούσω… τώρα είμαι έτοιμος γι' αυτό.
-Και πώς θα επιστρέψουμε στον χρόνο; Είναι εύκολο;
   Η ευχή της ελεύθερης Ελληνίδας και η αποκάλυψη του τελευταίου Έλληνα με συντάραξαν. Δεν κρατήθηκα άλλο άφωνο και υπερβαίνοντας πρώτη φορά τον ρόλο μου, "χτύπησα" τα αυτιά τους με μια  σπαρακτική φωνή:
    -Τι είπες Διηνέκη; Πώς θα επιστρέψεις με την κόρη σου την ΕΛΛΑΔΑ; Κι εγώ για βοήθειά σας δεν φυτεύτηκα εδώ; Ελάτε…στηριχτείτε πάνω μου και με τα "μαγικά" μου, σας επιστρέφω χρονικά, εκεί που θα πιάσει ο ΣΠΟΡΟΣ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive