Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΑΣΥΛΟ!!

Τελείωσαν συνεπώς τα άλλοθι των "φιλανθρωπούληδων" και "αλληλέγγυων" που μιλάνε για υποχρεώσεις της Ελλάδος έναντι του κάθε λαθροεισβολέα. Πολύ σημαντική και ενδιαφέρουσα απόφαση εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η οποία λέει πως καμία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν υποχρεούται να δέχεται ούτε να δίνει άσυλο σε καταδιωκόμενους αλλοδαπούς ή πρόσφυγες και αυτό θα εξαρτάται μόνο από την ίδια τη βούληση των κρατών μελών της ΕΕ και όχι από τις διάφορες διεθνείς συνθήκες που μπορεί μάλιστα να έχει υπογράψει!!!..Η απόφαση εκδόθηκε μετά από προσφυγή του Βελγίου. 

Αυτό τι σημαίνει πρακτικά; 
Αυτό σημαίνει πως εάν σήμερα διαολοστείλουμε όλους τους αλλοδαπούς ακόμα και τους πρόσφυγες, κάτι τέτοιο θα αποτελεί δικαίωμά μας και λογαριασμό δε θα μας ζητήσει κανείς. 
Τελείωσαν συνεπώς τα άλλοθι των "φιλανθρωπούληδων" και "αλληλέγγυων" που μιλάνε για υποχρεώσεις της Ελλάδος έναντι του κάθε λαθροεισβολέα. 
Φυσικά αυτή την απόφαση θα την εφαρμόσουν όλες οι άλλες χώρες πλην της Ελλάδος -υποθέτουμε- που κυβερνιέται από ευαίσθητους ηλίθιους, ανθέλληνες.

9 σχόλια:

  1. Υπαρχει λινκ για την αποφαση ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα κράτη-μέλη δεν είναι υποχρεωμένα να χορηγούν βίζα για ανθρωπιστικούς λόγους

      http://www.capital.gr/epikairotita/3195947/ta-krati-meli-den-einai-upoxreomena-na-xorigoun-biza-gia-anthropistikous-logous

      ''Τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρειάζεται να εκδώσουν άδειες εισόδου σε άτομα που κινδυνεύουν με βασανιστήρια ή απάνθρωπη μεταχείριση, όπως έκρινε σήμερα το ανώτατο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποκλείοντας ένα πιθανό κανάλι εισόδου για τους πρόσφυγες στην Ένωση....α κράτη-μέλη δεν είναι υποχρεωμένα, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, να χορηγήσουν άδεια εισόδου για ανθρωπιστικούς λόγους σε άτομα που θέλουν να εισέλθουν στα εδάφη τους με στόχο να υποβάλουν αίτηση ασύλου, αλλά συνεχίζουν να διατηρούν το δικαίωμα να το πράξουν βάσει της εθνικής τους νομοθεσίας", ανακοίνωσε το δικαστήριο.''

      Διαγραφή
    2. http://www.reuters.com/article/us-europe-migrants-belgium-court-idUSKBN16E0Z2?il=0

      Διαγραφή
  2. Ποιά απόφαση; Οι αποφάσεις των δικαστηρίων έχουν αριθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. http://www.avgi.gr/article/10836/7958203/-ochi-stis-bizes-gia-anthropistikous-logous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχει λινκ για την αποφαση ? η αριθμό δικαστηρίου και ποτε εκδοθηκε η αποφαση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΝΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΕΛΛΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ Η' ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ Η' ΑΠΟ ΒΛΑΚΕΙΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive