Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΤΩΡΑ. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ. Οκτώ χρόνια χωρίς αναστολή στον Αρτέμη Σώρρα. Αναζητείται για να οδηγηθεί στη φυλακή. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Οκτώ χρόνια χωρίς αναστολή στον Αρτέμη Σώρρα
Σε ποινή κάθειρξης οχτώ ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκαν, ερήμην, από δικαστήριο της Πάτρας ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του *Βάια Ρουγκλίου με την κατηγορία για υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος. Το τριμελές εφετείο Πατρών επέβαλε επίσης στον Α. Σώρρα πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων. Ήδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης τους...
καθώς τυχόν έφεσή τους δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Ο Αρτέμης Σώρρας δικαζόταν σήμερα στην Πάτρα με την κατηγορία της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, μηνυτής είναι ο πρώην συνεργάτης του, ο οποίος καταγγέλλει ότι του έκλεψε 100.000 ευρώ την περίοδο που συνεργάζονταν στην επιχείρηση με τους παιδότοπους, καθώς και ο κουμπάρος του ο οποίος του είχε δώσει να πουλήσει το πολυτελέστατο αυτοκίνητο του και ο Σώρρας τότε του έδωσε ληγμένα δηνάρια από το Κουβέιτ.
*Μαζί με τον Αρτέμη Σώρρα, τον δρόμο της φυλακής, εφόσον βρεθεί και συλληφθεί, θα βαδίσει και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου. Το όνομα της συζύγου του Σώρρα είχε βρεθεί στο επίκεντρο μετά την είδηση ότι τόσο η ίδια όσο και ο επικεφαλής των «Ελλήνων Συνέλευσις» δεν έχουν υποβάλλει τα τελευταία χρόνια φορολογική δήλωση. Μάλιστα, η κ. Ρουγκλίου έχει δύο ακίνητα στο όνομα της και συγκεκριμένα ένα ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Πάτρας και μια βίλα 1.255 τ.μ. στο Θεριανό, η οποία όμως τα τελευταία χρόνια είναι ακατοίκητη.

2 σχόλια:

  1. Αφου δεν υπαρχει κανενας σοβαρος εισαγγελεας να παρεμβει τοσα χρονια που μας δουλευει ο εν λογω,παλι καλα που υπαρχει ο πολιτης που τον εξαπατησε.Τελικα δεν ειμαστε σοβαρο κρατος.Κριμα ,πολυ κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά ο Σωρας πρέπει να ανακυριχτεί εθνικός ευεργέτης. Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να αποδείξει το μέγεθος της βλακείας που υπάρχει σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες, από δικαστικούς μέχρι ανεπαγγελτους,, Πρέπει να ελεγχθούν οι λίστες με τα ονόματα των μελών της /Ελλήνων Συνέλευσης / και να γίνουν αντικείμενο επιστημονικής μελέτης της βλακείας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive