Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

ΧΙΟΣ. ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. Πεδίο μάχης μεταξύ Αφγανών και Αλγερινών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

hotspot_moria
Σε πεδίο μάχης μεταξύ Αφγανών και Αλγερινών μετατράπηκε χθες το βράδυ ο χώρος φιλοξενίας λαθρομεταναστών και προσφύγων, στη περιοχή Σούδα της Χίου...
Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις ενώ δύο άτομα τραυματίστηκαν.
Αποτέλεσμα εικόνας για Σούδα της Χίου
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα, όταν ομάδα 20 Αφγανών εισέβαλε στον καταυλισμό της Σούδας και άρχισε να χτυπά Αλγερινούς. Επί 20 λεπτά η Σούδα θύμιζε πεδίο μάχης και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν μία γυναίκα και ένα παιδί, που διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Η Αστυνομία προχώρησε σε τρεις συλλήψεις, ενώ υπό τον φόβο γενίκευσης των επεισοδίων, η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες ανακοίνωσε ότι από σήμερα το πρωί μέχρι και το απόγευμα δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια μεταφοράς λαθρομεταναστών από ΒΙ.ΑΛ. προς Σούδα και Βροντάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive