Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Ο Ιωάννης ο προφητευόμενος ενωτικός ηγέτης των Ελλήνων είναι εδώ και μας καλεί σε έμπρακτη μετάνοια. Γράφει ο Κρίτων Δ. Ιακώβου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιωάννης ο προφητευόμενος
Εμείς οι Έλληνες, πουλήσαμε τη ψυχή μας στο Μαμωνά Εωσφόρο και προδώσαμε τον Θεάνθρωπο και μοναδικό Σωτήρα μας, Ιησού Χριστό. Αντί να λατρεύσουμε τον Πανάγαθο Δημιουργό μας, τον Άγιο Τριαδικό Θεό, λατρεύσαμε την άψυχη ύλη και αντί να αγαπήσουμε τον κατά χάριν θεϊκό εαυτό μας...
αγαπήσαμε τον φιλήδονο πεϊκό εαυτό μας. 
Αυτή την κομβική χρονική στιγμή, οι κοσμοκράτορες του Διεθνούς Σιωνισμού μας έχουν πεσμένους στα τέσσερα και αλυσοδεμένους μέσα στο λάκκο της αντίχριστης Ευρωπαϊκής Ένωσης.  Τα πειθήνια μίσθαρνα όργανά τους, οι εγχώριοι νενέκοι, κληρικοί και πολιτικοί, οι προδότες της Πίστεως και της Πατρίδος εκμεταλλευόμενοι  την αδυναμία μας να αντιδράσουμε που είναι απόρροια της αμετανοησίας μας, παραχάραξαν την Ορθόδοξη Εκκλησιολογία και εκχώρησαν στους παγκόσμιους επικυρίαρχους, την εθνική κυριαρχία και τον εθνικό μας πλούτο.
Ο προφητευόμενος Ιωάννης είναι εδώ για να μας ενώσει εν Χριστώ και να μας ενδυναμώσει για να αντέξουμε τα δεινά του επερχόμενου παγκοσμίου πολέμου και να μας κυβερνήσει εν δικαιοσύνη, μετά το τέλος του τρομερού πολέμου. 
Ο Ιωάννης είναι εδώ και επιθυμεί  "επισυναγαγείν τα μετανοημένα τέκνα της Ελλάδος ον τρόπον επισυνάγει όρνις τα νοσσία εαυτής υπό τας πτέρυγας" !

Το Διαδίκτυο βρίθει δημοσιευμάτων για τον προφητευόμενο ενωτικό βασιλέα όλων των Ελλήνων : 

"Ο Ιωάννης ο βασιλεύς είναι εδώ και οι Ελληνες χαρίσανε τα παιδάκια τους και τους εαυτούς τους εις τους νόμους του Ισραήλ εν Ελλάδι, προσκυνημένοι στην ύλη της γης και στο παπάρι τους... τυφλοί νεκροί.
Ο Ιωάννης είναι εδώ και κηρύττει της Ελλάδας την Ανάσταση και για εχθρούς του έχει gay, μάνες λεσβίες, νενέκους πατέρες και δεσπότες λουλούδες... του Κορανίου υποτακτικές. 
Ο Ιωάννης ο βασιλεύς είναι εδώ αλλά οι Ελληνες δεν τον βλέπουν γιατί δεν έχουν Χριστό".

Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ (http://www.esoterica.gr/forumS/topic.asp?TOPIC_ID=12336)

"Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα από μερικές εφημερίδες διαδικτυακές, αλλά και μία που βγαίνει στα περίπτερα, τα οποία αναφέρονται στον προφητευόμενο βασιλέα. Στα άρθρα αυτά έχουν επινοήσει μια φανταστική ιστορία για να φτιάξουν μια προπαγάνδα και να μπερδέψουν τον λαό. Αυτή η φανταστική ιστορία και άσχετη με τα όσα είπαν οι προφήτες έχει να κάνει με τον Μυστρά, με τον Πούτιν (ας μην ξεχνάμε ότι ο Πούτιν έχει ανάψει την επτάφωτη λυχνία των εβραίων - και επίσης ας μην ξεχνάμε ότι ο πατριάρχης της Ρωσίας είναι οικουμενιστής σαν τον Βαρθολομαίο, άρα παναιρετικός), με κάποιον εξαδάκτυλο και δεν συμμαζεύεται η πλάνη.

Αυτές οι ιστορίες είναι εκ του πονηρού και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα. Οι προφήτες μίλησαν πολύ συγκεκριμένα για τον προφητευόμενο "φίλο του Κυρίου", όπως χαρακτηριστικά λέει μία προφητεία, όπως επίσης έδωσαν και σημεία αναγνώρισης του βασιλέα.
Αυτό που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ότι αυτές οι ιστορίες άρχισαν να καλλιεργούνται από το εβραιοκρατούμενο μασονικό σύστημα όταν ο προφητευόμενος έκανε γνωστό στον ελληνικό λαό του ποιος είναι και τι κηρύττει.

Φυσικά, αυτός που αναφέρθηκαν οι προφήτες της Ορθοδοξίας είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την νέα τάξη πραγμάτων, γιατί απλά κηρύσσεται το Ευαγγέλιο και ο κόσμος αφυπνίζεται.
ΜΗΝ ακούτε λοιπόν τις ιστορίες αυτές, αλλά ανατρέξτε στις προφητείες για να μελετήσετε και να έχετε άποψη.

Το πιο σημαντικό όμως που πρέπει κάποιος να αναλογιστεί είναι τα λόγια που λέει αυτός που είναι σταλμένος από τον Θεό, και όχι το πρόσωπο.

Ζούμε στις έσχατες εποχές, όπου η αποστασία έχει γιγαντωθεί, όπου οι ιεράρχες δυστυχώς έχουν θεό το χρήμα και δεν ακολουθούν τις Αποστολικές οδηγίες, ούτε και το Ευαγγέλιο, και ο απεσταλμένος αυτός είναι ο έσχατος εργάτης του Ευαγγελίου. Έρχεται προδρομικά της Δευτέρας Παρουσίας του Κυρίου, που την διακηρύσσει και επικείμενη.

Ας μην ξεχνάει ο ελληνικός λαός ότι τις προφητείες τις γνωρίζουν και όσοι πρόδωσαν, όσοι διαστρέβλωσαν, όσοι θέλουν να φτιάξουν την νέα τάξη. Δεν θέλουν να αφήσουν να δει ο λαός τον απεσταλμένο του Θεού, γιατί θα τους χαλάσουν τα σχέδια. Γι αυτό έντεχνα διαστρεβλώνουν, δημιουργούν φανταστικές ιστορίες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.

Ας δούμε τι είπαν οι προφήτες για τον προφητευόμενο:

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του Αγίου Ανδρέου δια Χριστόν σαλού
“…Εν γαρ ταις εσχάταις ημέραις αναστήσει Κύριος ο Θεός βασιλέα από πενίας και πορεύσεται εν δικαιοσύνη πολλή…”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Του Αγίου Μεθοδίου Πατάρων
“… και απέλθετε επί τα δεξιά τα μέρη της Επταλόφου και εκεί ευρήσετε άνθρωπον επί δύο κίονας ιστάμενον εν κατηφεία πολλή (έσται λαμπρός το είδος, δίκαιος, ελεήμων, φορών πενιχρά, τη όψει αυστηρός και τη γνώμη πραϋς)• έχοντα επί τον δεξιόν αυτού πόδα καλάμου ήλον και φωνή υπό του αγγέλου κηρυχθήσεται, στήσατε αυτόν βασιλέα, και δώσουσι αυτώ εις την δεξιάν χείρα ρομφαίαν λέγοντες αυτώ• ανδρίζου Ιωάννη και ίσχυε και νίκα τους εχθρούς σου …”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Αγίου Ταρασίου Κων/πόλεως
“…Τούτου γενομένου εγερθήσεται πόλεμος εμφύλιος, και απολεσθήσεται πας ο λαός ο άπιστος. Και τότε εξυπνήσει ο άγιος βασιλεύς ο εν αρχή του ονόματος αυτού Ι και εν τω τέλει Σ”

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ Επιγραφή εις τον τάφον του Μ. Κων/ντίνου
“…στήτε στήτε μετά φόβου σπεύσατε πολλά σπουδαίως εις τα δεξιά τα μέρη άνδρα εύρητε γενναίον θαυμαστόν και ρωμαλέον, τούτον έξετε Δεσπότην, φίλος γαρ εμού υπάρχει• και αυτόν παραλαβόντες, θέλημα εμόν πληρούτε…”

Ανωνύμου παράφρασις των του βασιλέως Λέοντος Χρησμών
“…Περί του θρυλουμένου πτωχού και εκλεκτού βασιλέως, του γνωστού και αγνώστου, του κατοικούντος εν τη άκρα της Βυζαντίδος... Ο αληθινός βασιλεύς… ον εδίωξαν της οικίας αυτού οι άνθρωποι... Προσκαλείται γαρ σε του ποιμαίνειν λαόν περιούσιον• και εκ δευτέρου αυτώ είπη• έξελθε ο κεκρυμμένος, μηκέτι κρύπτου, πολλοί σε ζητούσι… … εν αις εγκεχάρακται εντολαί δύο• εκδικήσαι και εθνοποιήσαι χρηστά και ασέβειαν εκδιώξαι και τους σοδομιτικά έργα ποιούντας πυρικαύστους ποιήσαι ωσαύτως και τους κακούς ιερείς εκ του ιερού διώξαι και τους αξίους εις το θείον αποκαταστήσαι… ”
“…Έχει δε ούτος σημεία. Ο όνυξ του μεγάλου δακτύλου του δεξιού ποδός τήλωμα έχων… και σταυρούς προφυρούς έχων επί τας δύο ωμοπλάτας… το δε όνομα του βασιλέως κεκρυμμένον εν τοις έθνεσι…”
“… Και ευρήσει τον άγιον αυτού, τον ηλειμμένον παρ’ουδενός βλεπόμενον και παρά μηδενός γνωριζόμενον… ο τοις πάσι σκοτεινός και αφανής, τω δε Θεώ και εαυτώ φανερός• εκ μοίρας δουκικής και εκ γένους βασιλικού καταγόμενος… και άγιος τω Κυρίω…”
***

Ο πόλεμος είναι οικονομικός, πολιτιστικός, πνευματικός, θεσμικός, αλλά ΔΕΝ είναι με όπλα και σφαίρες. Όλοι περιμένετε να γίνει ένας πόλεμος στο μέλλον και στο τώρα σας είστε νεκροί, και με την πατρίδα πουλημένη στα ξένα έθνη.
Αυτός που αναφέρεται στις προφητείες είναι ήδη ανάμεσά μας και κηρύττει τον Λόγο του Ευαγγελίου, αφυπνίζοντας τους Έλληνες.

Τα ψέμματα τελείωσαν.
Η ερμηνεία των προφητειών έχει δοθεί στον ουρανό του διαδικτύου, όπου όλος ο πλανήτης βλέπει.

Όταν εσείς Έλληνες ταπεινωθείτε και αδελφωθείτε, τότε θα βοηθήσει και ο Θεός. "Ό,τι σπείρεις θερίσεις", λέει το Ευαγγέλιο".


"ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων - σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν - θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ".

"ΟΤΑΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΗ ΓΗ" !!! (ΜΟΝΑΧΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Ο ΑΘΩΝΙΤΗΣ)

(http://anargyros61.blogspot.gr/2012/04/blog-post_20.html)

ΠΟΙΑ Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ...
ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΝΕΙΜΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...
ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΑΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ !!!

"ΔΙΨΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΤΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ...
ΔΙΨΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΝΝΟΕΙ...
ΤΑ ΦΡΥΓΜΕΝΑ ΤΟΥ ΧΕΙΛΗ ΤΗΝ ''ΑΙΩΝΙΑ ΠΗΓΗ'' ΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΔΥΝΗΡΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ...
Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 
ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ...
ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ''ΑΓΑΠΗΣ'' ΤΗ ΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ''ΘΕΙΑ ΠΝΟΗ'' ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ...  
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ... 
ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΖΕΙ Ο ΘΕΟΣ, 
''ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ''...
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ''ΘΕΙΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ'' ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ, ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ''... 
Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ, ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ, ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΤΩΝ ΠΑΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ''ΠΟΛΗ'' ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...
ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ!!!
Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΘΑΡΡΥΝΕΙ ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΕΛΠΙΔΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ...
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΑ ΑΤΕΝΙΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΡΗΜΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΞΑΫΛΩΘΟΥΝ...
ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ''ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ'' ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΗΛΟΗΤΤΗΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΑΔΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ...
Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ 'ΙΧΩΡ' ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΚ ΤΩΝ ''ΕΣΩ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ''...
ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ''ΞΑΚΟΥΣΤΟ'' ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ, ΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ 
ΚΑΤ' ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΘΕΟΥ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΓΗ, ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ, ΣΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ...
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΕΙ: "ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ" ...
ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΩΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ  ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΟΝ ΣΥΓΧΕΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟ" ...
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ...
ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΩΝ
ΠΙΣΤΩΝ ...
ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ, Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ, Η ΔΟΞΑΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΣΤΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ...   
Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΛΕΝΕ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ...
Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΘΕ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ (ΘΑ ΔΕΘΟΥΝ ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ) ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΤΟΝ ΥΛΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΑΡΚΙΚΗ ΠΛΕΟΝ ΜΟΡΦΗ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ''ΠΑΣΧΑΛΙΟ ΧΑΡΑ'' (4/5/2024)...
ΓΡΗΓΟΡΑ Ο ''ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΑ ΠΛΑΙΣΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΥΣ, ''ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΥΣ'' ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑ,''ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ'' ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ: ''ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΗΞΕΡΑ''...
ΟΙ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΧΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΑ (ΙΑΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ)...
Η ΦΥΣΗ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ...
''ΘΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΝΙ'' (ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ), ΕΝΩ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΛΕΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ...
ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕ ''ΑΤΣΑΛΙ'', ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΪΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ'' ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ, ΕΝΩ Η ''ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ'' ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΟΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...
ΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ''ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ''ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!
ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΦΟΡΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΗ, ΛΟΥΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΨΥΧΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ Ο ''ΙΩΑΝΝΗΣ''...
ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ  ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ''ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ'' ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ''ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ''...
ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ Η ΑΦΡΙΚΗ ΘΑ ΓΕΥΣΤΕΙ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ''ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ''...
ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΒΑΣΑΝΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ...
ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΣΙΑΣ ΓΗΣ ...
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ, ΕΝΩ Η ''ΠΑΙΔΕΙΑ'' ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΔΙΔΑΧΗ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΩΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ...
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΟΥ Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΤΟΠΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ...
ΜΟΝΟ Η ''ΣΠΙΘΑ'' ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ''ΦΛΟΓΕΣ'' ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ...
ΣΕΙΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΗΠΕΙΡΟΙ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ 
''ΔΥΣΚΟΛΗ'' ΑΣΙΑ ...
ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ''ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ'' Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ...
ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ, ΤΟ''ΕΓΩ'' ΚΑΙ Η ΑΔΙΚΙΑ ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ...
ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ 
ΘΑ ΕΥΦΡΑΝΘΟΥΝ ...
ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ ΘΑ ΑΠΕΛΘΟΥΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ...
ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ...
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥΣ ...
ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ...
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ...
ΟΙ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΘΑ ΜΟΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ, ΟΠΟΥ 
''Ο ΕΧΩΝ ΔΥΟ ΚΟΙΤΩΝΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ''...
Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΖΩΗΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ, ΕΝΩ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΦΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ''ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ'' ΝΕΑ ΜΕΛΗ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ...
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ (Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 35 ΕΤΗ) ...
ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ''ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ'' ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ...
ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΑΜΠΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΧΡΕΟΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΝΑΓΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ...
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ''ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ'' ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΠΩΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ...
ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ''ΑΞΙΕΣ'' ΚΑΙ ''ΗΘΟΣ'' !!!"

Γλυκέ μας Ιωάννη, σου υποσχόμαστε ότι θα ανατρέξουμε με μετάνοια και ταπείνωση στα σημεία των  προφητειών και θα ψάξουμε να σε βρούμε, γιατί αυτό είναι το θέλημα του Κυρίου μας.
"Και μαθόντα περί αυτών ότι εντός εστί του αμπελώνος εξήλθεν η φήμη και η αριστεία του βασιλέως εν παντί τόπω και εξήλθον σοφοί και γραμματείς οικιαίστορες και ύπατοι, σατράπαι και τοπάρχαι, έπαρχοι και στρατηγοί και μαθόντες ότι ο βασιλεύς εν ρώμη εστίν, αχθήσονται εν τη αυτού θέαν και προσκύνησιν πορευθέντες δε και θεασάμενοι έλαβον έκαστος το εαυτού καταθύμιον ερωτήσουσι δε τον βασιλέα λέγοντες πώς ακούει το όνομά σου, ο δε αποκριθείς λέγει: ο πτωχός ο πτωχολέων, το όνομά μου Ιωάννης των πάντων ειμί δ’ εργάτης και ήλθον να θεωρήσω μόνον τας τριακονταέξι ημέρας. Εγώ ειμί ο βασιλεύς ο πένης, ο ελεών πτωχούς και πένητας το δε όνομά μου ιώτα και ω μέγα συν τη μακρά ο λέγεται Ιωάννης και ελήλυθα εν τη κτίσει των Χριστιανών πρεσβείαν, ίνα βλέπω τούτους και φυλάττω εν χρόνοις τριακονταέξι και από εκεί πορεύομαι όθεν εξήλθον".
Γνωρίζουμε ότι εσύ είσαι ο απεσταλμένος του Χριστού που θα μας κυβερνήσει με τη θεία Δικαιοσύνη και θα εκκαθαρίσει εκ των έσω την Ορθόδοξη Εκκλησία και το Ελληνικό κράτος από τους αιρετικούς ψευτοποιμένες και τους απατεώνες και αντίχριστους πολιτικούς. 
Αισθανόμαστε ότι είσαι ανάμεσά μας και θα σπεύσουμε να σε συναντήσουμε και να σε υπηρετήσουμε στο θεάρεστο έργο σου.

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός του Υπουργείου Υγείας.

3 σχόλια:

  1. Αφού δεν θα είναι κανένας φτωχός τα φτωχοκομεία γιατί θα υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ἀσυναρτησίαι ἄνευ ὁρίων...!!!!
    Ὅταν ὁ ἑκάστοτε πανύβλαξ βγάζει τὰ ἀποθημένα του ἰδοὺ τὰ ἀποτελέσματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λυπάμαι ρε κακομοίρη που πιστεύεις ότι όσα έλεγαν οι Άγιοι της Ορθοδοξίας είναι βλακείες. Θα δεις εντός ολίγου ποιος είναι πανηλίθιος και ποιος όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive