Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ο Τσοχατζόπουλος πριν από το χειρουργείο – Δείτε φωτογραφίες


Ο Ακης Τσοχατζόπουλος, εμφανώς ταλαιπωρημένος, χθες στο δωμάτιο του νοσοκομείου σημειώνει έχοντας νωρίτερα διαβάσει τις εφημερίδες της ημέρας (που έχει κάτω από τα χαρτιά του). Καθισμένος σε μία καρέκλα, χρησιμοποιεί ως…
γραφείο το κρεβάτι του πόνου. Στο χέρι του έχουν τοποθετήσει ήδη την ειδική «πεταλούδα», μέσω της οποίας χορηγούνται οροί και φάρμακα. 



Μεταξύ άλλων, συνεργάτες του τον ενημερώνουν για όλα όσα τον αφορούν και γράφονται στα ηλεκτρονικά μέσα και μάλιστα του πηγαίνουν φωτοτυπίες για να μελετήσει τα σχετικά δημοσιεύματα. 

Εσπευσμένα προγραμματίστηκε να μπει νωρίς σήμερα το πρωί στο χειρουργείο ώστε να υποβληθεί σε τριπλό bypass. 

Oι φωτογραφίες που παρουσιάζει αποκλειστικά η «Δημοκρατία» από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο δείχνουν τα εμφανή σημάδια της εξασθένησης του 77χρονου κατάδικου πολιτικού, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο όπου μεταφέρθηκε από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive