Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Αυτοί είναι οι αδίστακτοι Πακιστανοί δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου στον Γέρακα

Αυτοί είναι οι δολοφόνοι του Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου στον Γέρακα
Τους δράστες της δολοφονίας του 47χρονου Αρχιμανδρίτη Ιερόθεου που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος στο σπίτι του στον Γέρακα, κατάφερε να ταυτοποιήσει η Αστυνομία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστες της άγριας δολοφονίας είναι δύο Πακιστανοί, ηλικίας 28 και 33 ετών...
οι οποίοι αναζητούνται. Υπενθυμίζουμε ότι το άγριο έγκλημα έγινε στις 13 Φεβρουαρίου 2017, όταν ο 47χρονος Αρχιμανδρίτης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Γέρακα.Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του ήταν ασφυκτικός, ενώ είχε δύο σπασμένα πλευρά, κάτι που μαρτυρά ότι το θύμα ξυλοκοπήθηκε.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι δύο δράστες την ημέρα της δολοφονίας αναχώρησαν από την Κρήτη, πήγαν στο σπίτι του 47χρονου και δύο ώρες μετά το άγριο έγκλημα διέφυγαν στο Πακιστάν.
Το τρίτο πρόσωπο
Οι αρχές διερευνούν τη σχέση των δύο Πακιστανών και ενός ομοεθνή τους, που διαμένει στην Κρήτη, και ο οποίος συνομιλούσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τον 47χρονο Αρχιμανδρίτη. Το τρίτο αυτό πρόσωπο έφερε σε επαφή τους δύο θύτες με το θύμα.
Η σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την έκδοση και Διεθνών ενταλμάτων σύλληψης.
Επιπρόσθετα υπεβλήθη αίτημα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών των δραστών.

1 σχόλιο:

  1. ΗΤΑΝ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΗΣ.........ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ Ο 'ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ'ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive