Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης

Αποτέλεσμα εικόνας για Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας
Με Αφορμή την μάλλον επέμβαση νεαρών ιδιαιτέρων γραφείων πολιτευτών  σε παρόχους ηλεκτρονικής αλληλογραφίας για φίμωση μου, πρώτο βήμα για κεκαλυμμένη  μετάβαση σε καθεστώς «ελευθεροτυπίας» τύπου τουρκίας υπενθυμίζω:...ΚΑΤΑΠΑΤΟΎΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ.
Άρθρο 5Α. Παράγραφος 2: Καθένας έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας. Η διευκόλυνση της πρόσβασης στις πληροφορίες που διακινούνται ηλεκτρονικά, καθώς και της παραγωγής, ανταλλαγής και διάδοσής τους αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, τηρουμένων πάντοτε των εγγυήσεων των άρθρων 9, 9Α και 19.   Διακήρυξε δημοσίως ο κ. Τσίπρας ως «φιλόσοφος».   
Προς παραδειγματισμό για τους «αριστερούς» οπαδούς της «ομάδας» του.   ·       Και επίσης για παραδειγματισμό όλου, του υπό διαμόρφωση της κρίσης του  δια «εργαστηρίου διαμόρφωσης της πολιτικής κρίσης …»,  Ελληνικού λαού.         Βροντοφώναξε λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΩΣ και αντισυνταγματικά ο κ. Τσίπρας  πιθανόν και ως πιστοποίηση  της «αριστεροσύνης» του,  με την βουβή κατανόηση του αρχιεπισκόπου μόνον Αθηνών (μην θυμώσει ο Σουλτάνος για τις υπό ανακατάληψη νέες χώρες της καρδιάς του):   ·      Είμαι  άθεος.   Και επειδή ο κ. Τσίπρας δεν διευκρίνισε  τι εννοεί, υπενθυμίζω τι είπεν προ αρχαιοτάτων χρόνων ο Πίνδαρος:      
«Τί Θεός; Ότι το πάν (τί είναι ο Θεός; ότι είναι το πάν)»   Υπενθυμίζω επίσης τι είπεν  ο Ισοκράτης:     ·       «Δύο ποιού καιρούς του λέγειν (δύο περιστάσεις να θεωρείς κατάλληλες για να μιλάς), ή περί ών οίσθα σαφώς (ή για όσα γνωρίζεις καλά), ή περί ών αναγκαίον ειπείν   (ή για όσα είναι ανάγκη να μιλήσεις)»   Και ότι επίσης ο Σωκράτης είπε (Πλάτωνας, απολογία Σωκράτη):     
«Έν οίδα ότι ουδέν οίδα (ένα γνωρίζω ότι τίποτε δεν γνωρίζω)»   
Ευριπίδης Μπίλλης Υ. Γ. «Αναγκαία» ενημέρωση.  Οι Πίνδαρος, Ισοκράτης και Σωκράτης, είναι αρχαίοι Έλληνες του γένους των Ελλήνων. Και η ανωτέρω γλώσσα είναι προφανώς Ελληνική. Παρά τις τυχόν αντιρρήσεις του «σοφού» Συριζαίου ινστρούχτορα  κ. Φίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive