Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Της κακομοίρας έγινε στην Καλαμάτα με τον υφυπουργό Παιδείας Μπαξεβανάκη! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ!

mpa
Ενταση με διαμαρτυρόμενους του ΠΑΜΕ και τσακωμός του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα με την καθηγήτρια Πελαγία Σοφιανού της ΑΝΤΑΡΣΥΑ σημειώθηκαν την Παρασκευή, στο Διοικητήριο Μεσσηνίας, κατά την επίσκεψη του υφυπουργού Παιδείας Δημήτρη Μπαξεβανάκη στην Καλαμάτα....

Αρχικά, μέλη του ΠΑΜΕ ανέβηκαν στον 4ο όροφο όπου ο κ. Μπαξεβανάκης είχε συνάντηση με την αντιπεριφερειάρχη Ελένη Αλειφέρη. Συγκεντρώθηκαν έξω από τα ασανσέρ, όπου φώναξαν συνθήματα, και προχώρησαν στο διάδρομο κινούμενοι προς την αίθουσα «Π. Φωτέας», όπου ο υφυπουργός θα έδινε συνέντευξη.
Ο βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας παρενέβη και ζήτησε να μην περάσουν όλοι μέσα, αλλά μόνο μια αντιπροσωπεία τους. Σημειώθηκε τότε ένταση, που συνεχίστηκε στην αίθουσα «Π. Φωτέας», όπου ο κ. Κωνσταντινέας τσακώθηκε με την καθηγήτρια Πελαγία Σοφιανού. Πάνω στη λεκτική αντιπαράθεση, της είπε να βγάλει το μέικαπ και τα σκουλαρίκια και μετά να μιλάει, κι εκείνη τον αποκάλεσε «βλάκα».
Ακολούθησε νέα ένταση, με τα μέλη του ΠΑΜΕ να επιχειρούν να μπουν στην αίθουσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive