Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΦΩΤΟ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΣΤΟ ΓΕΡΑΚΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ανθρωποκτονίας του 46χρονου Αρχιμανδρίτη,
Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών δραστών της ανθρωποκτονίας του 46χρονου Αρχιμανδρίτη...
ο οποίος βρέθηκε νεκρός στις 13 Φεβρουαρίου εντός της οικίας του στον Γέρακα.  Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία εκ προθέσεως και ληστεία κατά συναυτουργία.
Αποτέλεσμα εικόνας για ανθρωποκτονίας του 46χρονου Αρχιμανδρίτη,

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους ALI NESHAN του MUHAMMAD MAJEED, γεννηθέντα την 13-4-1989 στο Πακιστάν και RAFIQUE ή NASER (ον.) AZEEM του MUHAMMAD RAFIQUE, γεννηθέντα το 1984 στο Πακιστάν.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση τους και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσαν σε βάρος άλλων θυμάτων.
Αυτοί είναι οι δράστες της δολοφονίας:

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΒΙΤΣΙΑ........ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήθελε λέει να τους βγάλει χαρτιά,πώς θα το έκανε αυτό,δεν ήξερε οτι είναι παράνομο;δεν ήξερε οτι βγάζοντας χαρτιά σαυτούς,θα προσπαθήσουν και κάποιοι άλλοι να τον προσεγγίσουν,που ίσως δεν είναι τόσο φιλικοί;είπαμε η αλληλεγγύη έχει και τα όρια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΕ ΒΡΕ ΑΦΕΛΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;; ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ!!! ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΑΡΕΨΕ ΣΤΟ FACEBOOYK!! ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive