Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

Ένα σύγχρονο αεροδρόμιο κάναμε ΔΩΡΟ στους Γερμανούς. Είμαστε ΠΟΛΥ μαζόχες τελικά

Χανιά
Χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ, η γερμανική Fraport, θα ενσωματώσει στα περιουσιακά της στοιχεία (για κάμποσα χρόνια) ένα από τα πιο σύγχρονα περιφερειακά αεροδρόμια, όπως είναι το “Ι. Δασκαλογιάννης” στα Χανιά....
Οι παρεμβάσεις και οι κατασκευές ολοκληρώθηκαν στα τέλη Φεβρουαρίου και το παίρνουν οι Γερμανοί για να κερδίζουν χρήματα. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες πλήρους αναβάθμισης του αεροδρομίου που το καθιστούν ένα από τα πιο μοντέρνα και καλαίσθητα κτίρια στην ελληνική επικράτεια και για το οποίο το ελληνικό δημόσιο κατέβαλλε συνολικά 50 εκ. ευρώ. Οι κτιριακές υποδομές άρχισαν να παραδίδονται τμηματικά, από το περασμένο καλοκαίρι, όταν δόθηκε στους επιβάτες η επέκταση του τμήματος των αναχωρήσεων, δίνοντας τέλος στις ατελείωτες ουρές κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ήδη, λειτουργούν οι χώροι του νέου αμαξοστασίου συνολικής επιφάνειας 2.556 τ.μ., το νέο κτίριο φύλαξης απορριμμάτων 483 τ.μ. και οι νέοι χώροι στάθμευσης για 56 λεωφορεία και 213 επιβατικά, ο νέος πύργος Ελέγχου, επιφάνειας 1.872 τ.μ κ.α. Πάντως, ωραίο δωράκι τους δώσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive