Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

ΤΩΡΑ. Πολλές φωτογραφίες από το μοιραίο αυτοκίνητο με 4 νεκρά παδιά στον Εύοσμο

Φωτογραφίες από το μοιραίο αυτοκίνητο στον Εύοσμο
Στο φως της δημοσιότητας δόθηκαν οι φωτογραφίες του μοιραίου Volvo που οδηγούσε ο 17χρονος μαθητής από τον Εύοσμο και οδήγησε εκείνον και άλλους τρεις φίλους του στο θάνατο....

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες το αυτοκίνητο φέρει χτυπήματα μόνο στην αριστερή και μπροστινή πλευρά. Ο ουρανός του Volvo δεν έχει διαλυθεί, ενώ και η καμπίνα των επιβατών είναι σχεδόν άθικτη.
Επίσης όλοι οι πλευρικοί αερόσακοι που βρίσκονται στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου έχουν ανοίξει κανονικά.
Η παρέα επέβαινε σε Volvo S40 που ανήκει στην οικογένεια του 17χρονου Μάκη. Ο νεαρός, όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος, φέρεται να είχε πάρει κρυφά από τον πατέρα του το αυτοκίνητο. Στις 03:30 η παρέα των παιδικών φίλων κινείτο στην οδό Αναγεννήσεως με κατεύθυνση προς δυτικά.
«Υπάρχει ένα μικρό ίχνος φρένου στην άσφαλτο. Το αυτοκίνητο πλαγιολίσθησε 180 μοίρες και έπεσε με την αριστερή πλευρά πάνω στον τοίχο. Συγκεκριμένα, η πίσω αριστερή πόρτα καρφώθηκε στη γωνία του τοίχου. Υπάρχει χτύπημα στο αριστερό φτερό, ενώ από την πρόσκρουση στο κράσπεδο έσκασε το πίσω αριστερό λάστιχο. Στον δρόμο υπήρχε μόνο το σύρσιμο του αυτοκινήτου», είπε στον «Ελεύθερο Τύπο» η υποδιευθύντρια Τροχαίας Θεσσαλονίκης, Παρασκευή Παπαγεωργοπούλου.
«Η υπερβολική ταχύτητα είναι ένα από τα σενάρια που εξετάζουμε. Το κοντέρ στο αυτοκίνητο έδειχνε μηδέν, επομένως δεν μπορούμε να αντλήσουμε στοιχεία. Η έννοια της υπερβολικής ταχύτητας είναι πάντα σχετική με την ποιότητα του εκάστοτε δρόμου», πρόσθεσε η κ. Παπαγεωργοπούλου.
4091040ΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟΕΥΟΣΜΟΣ ΤΡΟΧΑΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive