Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Εβραίοι ραβίνοι: Το 2022 ο "μεσσίας" μας θα βασιλεύσει!

Εβραίοι ραβίνοι: Το 2022 ο "μεσσίας" μας θα βασιλεύσει!
Νέες...προφητείες από τους Εβραίους.  Δεν είναι ακόμη ο καιρός για την εμφάνιση του "μεσσία" που περιμένει ο Εβραϊκός λαός, αλλά θα έρθει να βασιλεύσει πολύ σύντομα, υποστηρίζουν τώρα πολλοί ραβίνοι και ιστορικοί, μελετώντας τις γραφές τους.  Ένας από αυτούς είναι και ο Yosef Berger...
έχοντας την έδρα του μέσα στον Τάφο του Βασιλιά Δαυίδ στο όρος Σιών, εκτιμώντας πως σύμφωνα με τις γραφές, ο "μεσσίας" θα έρθει να βασιλεύσει, όχι όμως πριν το 2022.  "Η Rambam, αρχαία προφητεία, μιλάει για ένα αστέρι που εμφανίζεται ως απόδειξη ότι ο Μεσσίας θα έρθει μία ημέρα. Το Zohar [το θεμελιώδες έργο στην εβραϊκή λογοτεχνία] αναφέρει ρητά ότι η μεσσιανική διαδικασία θα πρέπει να συνοδεύεται από διάφορα αστέρια που θα συγκρουστούν", λέει μεταξύ άλλων ο ραβίνος.  Η συγκεκριμένη εβραϊκή προφητεία θέλει τον "μεσσία" των Εβραίων να εμφανίζεται υπό την ακολουθία ενός ή περισσοτέρων φωτεινών αντικειμένων, που θα έχει επέλθει από ένα σούπερ νόβα (σύγκρουση αστέρων).  Ο ίδιος θεωρεί πως και η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι το γεγονός αυτό θα λάβει χώρα μέσα στο 2022, καθώς αυτή θα είναι η χρονιά που ο παγκόσμιος ηγέτης θα βασιλεύσει από τον ναό του στα Ιεροσόλυμα. 

1 σχόλιο:

  1. Ας βασιλεύσει και κάποιος σωστός. Μας έπνιξαν οι κωλοτούμπες, οι σωρραίοι,
    και οι ακόλουθοι αυτών......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive