Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Ο Αγγλούπας και οι «Gipsy Kings» φίλοι του! Μέσω Ιντερπόλ αναζητείται στο εξωτερικό ο μικρός θησαυρός...ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Μέσω Ιντερπόλ αναζητείται στο εξωτερικό ο μικρός θησαυρός με τις πλάκες χρυσού από τα εκατοντάδες χιλιάδες κοσμήματα που είχε αρπάξει και είχε λιώσει η μαφία των Ρομά, η οποία είχε ρημάξει, μεταξύ άλλων, τα σπίτια των VIPs! Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας της συμμορίας των... 38, οι περισσότερα εκ των οποίων είχαν ψευδώνυμα όπως...
«Σατανάς», «Μαραντόνα», «Πιν Πιν» και «Χαζούλης»!Ανάμεσά τους είναι και ο 39χρονος Αλέξανδρος Αγγλούπας, ήδη προφυλακισμένος στις Φυλακές της Χίου, ο οποίος έχει υποστηρίξει στην απολογία του ότι γνώριζε μόνο δύο εκ των κατηγορουμένων, τον «Παρταούλα» και τον «Παχύ Βενιζέλο».
Την ίδια στιγμή, ερευνώνται η προέλευση αρκετών κλοπιμαίων που δεν προέρχονται από γνωστές ληστείες ή κλοπές των «Gipsy Kings» και η συνεργασία προσώπων υπεράνω υποψίας με αυτούς! Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις εν εξελίξει έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της δραστηριότητας του τεράστιου κυκλώματος που εισέβαλε σε σπίτια σε ολόκληρη την επικράτεια εδώ και δεκαετίες προκύπτει ότι οι κακοποιοί μετέτρεπαν σε πλάκες χρυσού πολλά από τα χρυσά κοσμήματα που άρπαζαν, για να τα προωθούν στις νόμιμες ή στις «μαύρες» ευρωπαϊκές αγορές. Σε αυτό φέρεται ότι συνεργάζονταν με πρόσωπα που γνώριζαν άριστα τα κατατόπια της κοσμικής Αθήνας, ώστε να τους καθοδηγούν προκειμένου να λιώνουν τα κοσμήματα.
Τα πρόσωπα αυτά ήδη έχουν μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών, τόσο των ανακριτών Διαφθοράς, που χειρίζονται πλέον την υπόθεση, όσο και των Αρχών Ασφαλείας, που εξάρθρωσαν την πολυμελή σπείρα έπειτα από πολύμηνες έρευνες.
Αθηναϊκά σαλόνια
Οπως αποδείχθηκε από τις αρχικές έρευνες, οι Ρομά είχαν καταφέρει να εισχωρήσουν ακόμα και στα αθηναϊκά σαλόνια, όπου είχαν αναπτύξει σχέσεις με «άφθαρτους» celebrities, όπως ο Αλέξανδρος Αγγλούπας, κατηγορούμενος ως κλεπταποδόχος. Πάντως, οι έρευνες πιθανότατα θα «αγγίξουν» νέα πρόσωπα «έκπληξη», που φέρεται ότι είχαν αγοράσει εν γνώσει τους κλοπιμαία μεγάλης αξίας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Για τη δραστηριότητα της σπείρας έχει ενημερωθεί και η Ιντερπόλ, προκειμένου να «τρέξουν» έρευνες σε χώρες της Ευρώπης, όπως η Ιταλία και η Γερμανία, καθώς έχει αποδειχθεί πως εκεί έφτασαν ακέραια κλοπιμαία μεγάλης αξίας και πλάκες χρυσού από τα λιωμένα κοσμήματα που έκλεβε η συμμορία από σπίτια επωνύμων και μη.
Στο μεταξύ, στα χέρια των δικαστικών λειτουργών βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για τις σχέσεις που είχαν αναπτύξει αστυνομικοί με τους φερόμενους αρχηγούς της συμμορίας Ρομά, φυσικά με το αζημίωτο, όπως ένας αξιωματικός που έχει καταγραφεί να κλείνει ραντεβού στο γραφείο του με έναν εξ αυτών και να τον προειδοποιεί ότι η Ασφάλεια Αμαρουσίου ετοιμάζεται να τους μαζέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive