Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Μουρατίδης στην Γερμανού! "Δεν υπάρχουν Έλληνες… Είμαστε όλοι Αλβανοί Γύφτοι και Τουρκόσποροι!" Κάποιος να τον μαζέψει παρακαλώ; ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς-τίτλο-31

Ο Μουρατίδης δεν λέει αλήθεια Η ιστορία λέει ότι ο Τσάρλι Τσάπλιν ήταν Εβραίος ,σύμφωνα με το πόρισμα των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, το πραγματικό του όνομα ήταν Ισραελ Θορνστάϊν (Israel Thornstein). Η Μ.Τερέζα ήταν Αλβανικής καταγωγής (Σκόδρα Αλβανίας) το όνομα της Ανιέζε Γκόντσε Μπογιάτζιου. Τα ίδια άτομα βαφτίζουν με μεγάλη χαρά Έλληνα τον κάθε Αράπη Νιγηριανό αλλά αρνούνται λυσσαλέα στους Έλληνες την Ελληνική καταγωγή τους. Τα συμπεράσματα δικά σας
Δείτε το βίντεο και περιμένουμε τα σχόλια σας>>



3 σχόλια:

  1. Μουρατιδη παλι σε εφτυσε ο γκομενος?Η Αθηνα γεμισε με πινασμενα πακιστανια.Τραβα να σε ξεθολωσουν γιατι δεν εισαι ο εαυτος σου οταν δεν σε "περιποιουνται".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τότε εσύ είσαι ένας απ' αυτούς που προανέφερες, και καλά θα κάνεις να φύγεις και να πας αλλού γιατί σ' αυτήν την πατρίδα κατοικούν και ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από πάντα και για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΙΣΟΠΕΔΟΤΗΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ;;;;............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive