Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Το ραντεβού του Ρέμου με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Το όνομα του δημοφιλούς τραγουδιστή «παίζει», προκειμένου να στελεχώσει  τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Σε προεκλογικούς ρυθμούς κινούνται στη Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναζητεί τα ονόματα-κράχτες που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια του κόμματος...
  Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε χθες με τον δημοφιλή τραγουδιστή Αντώνη Ρέμο, ο οποίος νωρίς το απόγευμα πέρασε το κατώφλι της οδού Πειραιώς. Το τετ α τετ δεν είχε ανακοινωθεί από τη Ν.Δ. και η έκπληξη των υπαλλήλων του κόμματος ήταν πολύ μεγάλη, όταν είδαν τον Αντώνη Ρέμο στα γραφεία τους. Ο χαρακτήρας της συνάντησης ήταν ανεπίσημος, με συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη να τονίζουν ότι το ραντεβού ήταν προσωπικό και ζητήθηκε από τον τραγουδιστή.
Στις «γαλάζιες» λίστες
«Είναι άνθρωποι με διαφορετικά ενδιαφέροντα, ωστόσο και οι δύο είδαν ευχάριστα τη συνάντηση» μας είπε στενός συνομιλητής του προέδρου της Ν.Δ. Φήμες, που δεν επιβεβαιώνονται πάντως από τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη, κάνουν λόγο για πιθανή ένταξη του ονόματος του Αντώνη Ρέμου στις «γαλάζιες» εκλογικές λίστες, ωστόσο όλα θα οριστικοποιηθούν με τον χρόνο της προκήρυξης της προσφυγής στις κάλπες.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι το μοναδικό που «παίζει» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ακόμη ένα ηχηρό όνομα που έχει ακουστεί είναι αυτό του Σάκη Ρουβά, ο οποίος, όπως λένε οι πληροφορίες, σκέφτεται το ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική με το ψηφοδέλτιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Β' Περιφέρεια της Αθήνας.

3 σχόλια:

  1. Αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες που θα καλύπτουν όλο το φάσμα του τραγουδιού και του θεάματος, θα βρεθούν στα γραφεία της ΝΟΥ-γόνο-ΔΟΥΛΑΣ κάτω στα Λεμονάδικα…

    Τι δουλειά έχει Ρέμος και ο Ρουβάς, στην λαχαναγορά και στα λεμονάδικα … με τα κόλπα τα Μητσοτάκικα …

    Μεταξύ Ρέμου η Ρουβά εγώ προτιμώ τον Τέρη Χρυσό …

    Θα είναι η προσωποποίηση της ανανέωσης που ευαγγελίζεται ο Κούλης.

    Στην προσεχή συνάντηση του Χαζοκούλη με τον τάκα …τάκα…τα… θα γίνει της επί χρήμαση πολιτευόμενης γυναικός το κιγκλίδωμα ... λαϊκά «της Ντόρας το κάγκελο»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://youtu.be/sdpawdqTRt8?list=RDsdpawdqTRt8

    Κάτω στα λεμονάδικα Ρούκουνας !!!

    ( ...Τα λεμονάδικα ηταν στα Καμίνια του Πειραιά , στη οδό Πειραιώς.
    Εκεί επί Γερμανικής κατοχής γινόταν λαϊκή και οι μαυραγορίτες πουλούσαν ότι είχαν σαβουρώσει.
    Εκεί πήγαιναν και πολλοί πορτοφολάδες (λαχανάδες) και έκλεβαν τα λάχανα (τα κατοχικά λεφτά που λόγο του πληθωρισμού ηταν άχρηστα και τα έλεγαν λαχανίδες ή λαχανόφυλλα ...)

    Σήμερα επί Γερμανό - εποπτείας, εκεί κατοικοεδρεύει η Νέα Μιζοκρατία με τους γερμανοτσολιάδες επίγονους , που "θεωρούν" μαγκιά τις δημόσιες αρπαχτές, τις μίζες και την συμμετοχή τους σε offshor εταιρίες ...

    Mοναδικό «όραμα» και «νόημα ζωής» των Ντορουποταχτικών ( που συρρέουν στην ΝΟΥ-γόνο-ΔΟΥΛΑ ) είναι η δημοσυντήρητη αργομισθία και η επιβίωση της Μιζοκρατίας.

    Ψυχή της ΝΔ είναι ο κόσμος της κι όχι οι αχρείοι επίγονοι και οι δημοσυντήρητοι επαγγελματίες που αφαίμαξαν την χώρα .

    Όσο η Νου-γόνο-Δούλα δεν διώχνει τους κλεφτές, τους μιζαρπάχτρες, τους μπροστάντζες και τα Ντοροκοπρόσκυλα της φαμίλιας του Μητσοντοράκουλα, συνεχώς θα μικραίνει ως κόμμα.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά επιβεβαιώνετε ότι οι Ελληνες στην Ελλάδα είμαστε μειοψηφία.Απόδειξη όποιος είναι κατα των Ελληνικών συμφερόντων πχ Σκόπια ,Αιγαίο,Ατατούρκ κλπ γίνετε βουλευτής και αν είναι κόμμα μπαίνει στην βουλή.Τελειώσαμε και φταίμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive