Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή. Διαμαρτύρονται για το νέο τρόπο πληρωμής από τον ΕΟΠΥΥ

Έξω από τη Βουλή οι εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή πραγματοποιεί αυτή την ώρα ο Πανελλήνιος Σύλλογος Λογοπεδικών – Λογοθεραπευτών.
Επαγγελματίες από όλες τις ειδικότητες της Ειδικής Αγωγής συνεχίζονται να διαμαρτύρονται για τις νέες συνθήκες πληρωμών που προβλέπει πλέον ο ΕΟΠΥΥ...

IMG_8772IMG_8759IMG_8763
Όπως υποστηρίζουν τους δόθηκαν ελάχιστες ημέρες για διαπραγμάτευση ενώ τονίζουν ότι «στο άμεσο μέλλον δε θα γνωρίζουν και με τι ποσά θα αμείβονται για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν».
IMG_8763IMG_8770IMG_8767IMG_8768
Εκείνο που ζητούν είναι «να μην συρρικνωθεί ο προϋπολογισμός της ειδικής αγωγής και να υπάρξει θέσπιση όρων και προϋποθέσεων ίδρυσης και λειτουργίας, επανεξέταση από την κυβέρνηση για την στάση της η οποία οδηγεί σε κλείσιμο χιλιάδων θεραπευτηρίων και στην ανεργία επιστημόνων καθώς και συνάντηση με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό κ. Αλέκη Τσίπρα».
IMG_8761
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive