Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Τι να μας πείς κι εσυ για τη ζωή σου. Χριστοδουλάκης: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ τα έκανε μαντάρα! Είχαμε ευκαιρία να ΦΥΓΕΙ το ΔΝΤ! – Αν βγούμε από το ευρώ, θα γίνουμε Βενεζουέλα!».

xristodoylakis
Για τις καταστροφικές συνέπειες της εξόδου από το ευρώ στην ασθενή οικονομία μας προειδοποίησαν το Σάββατο ο πρώην υπουργός Οικονομικών Νίκος Χριστοδουλάκης και το πρώην στέλεχος του ΔΝΤ Μιράντα Ξαφά στον απόηχο της δήλωσης του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.«Θα μπούμε στην πύλη της κολάσεως αν βγούμε από το ευρώ» (Γιατί, ΤΩΡΑ είμαστε στον ... Παράδεισο!! έτσι;)...
προειδοποίησε ο Νίκος Χριστοδουλάκης. Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα ο οικονομολόγος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ‘’είχαμε ευκαιρία να φύγει το ΔΝΤ, αλλά η κυβέρνηση τα έκανε μαντάρα». ‘’Η υψηλή ανεργία οφείλεται στην κακοδιαχείριση των κυβερνήσεων» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.
«Αν βγούμε από το ευρώ, θα γίνουμε Βενεζουέλα’’ προειδοποίησε από την πλευρά της η Μιράντα Ξαφά, με αφορμή τις αναταραχές με λεηλασίες των καταστημάτων και τον πληθωρισμό που έχει πλήξει τη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Ο κίνδυνος, υπογράμμισε η κ. Ξαφά, είναι υπαρκτός.
Ο υπουργός Οικονομικών της Μάλτας λέει ότι δεν μπορούμε διαρκώς να δανείζουμε την Ελλάδα με χαμηλότερα επιτόκια απ’ ό,τι δανειζόμαστε εμείς, πρόσθεσε η οικονομολόγος.
«Εάν οποιαδήποτε χώρα βγει από την ευρωζώνη, η κεντρική της τράπεζα θα πρέπει να ρυθμίσει πλήρως όλες τις οφειλές που μπορεί να έχει απέναντι στο ευρωσύστημα διεμήνυσε την Παρασκευή ο Μάριο Ντράγκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive