Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Βρε τι τραβάμε. Ζευγάρι Αφγανών αλλοδαπών στη Μόρια Λέσβου σκηνοθέτησε βιασμό

«Μαϊμού» αποδείχτηκε η επίθεση με τραυματισμό και βιασμό που κατήγγειλε ένα ζευγάρι Αφγανών, οι οποίοι φιλοξενούνται στον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στο νησί και εκτενή δημοσιότητα. Οι δύο νεαροί αλλοδαποί τη...
σκηνοθέτησαν ελπίζοντας ότι θα μπορούσαν έτσι να φύγουν για την Αθήνα!  Η καταγγελία που έκαναν ο 20χρονος Αφγανός και η 21χρονη ομοεθνής φίλη του ανέφερε ότι το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, ενώ περπατούσαν στον δρόμο από τη Μόρια προς την Παναγιούδα, τους πλησίασαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, φορούσαν κράνη και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κασκόλ. Οπως κατέθεσαν στους αστυνομικούς, τους ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, με το οποίο τραυμάτισαν ελαφρά στην κοιλιά τον 20χρονο, και τους πήγαν σε ένα χωράφι, όπου τον έδεσαν σε ένα δέντρο, ενώ στη συνέχεια βίασαν την 21χρονη και έφυγαν. Οι δύο Αφγανοί πήγαν στο νοσοκομείο, υπέβαλαν την καταγγελία, όμως κατά τη διάρκεια της εξέτασής τους ομολόγησαν ότι τίποτα από όσα είπαν δεν ήταν αλήθεια και ότι το μόνο που ήθελαν ήταν να φτάσουν στην Αθήνα και κατόπιν να διαφύγουν στην Ευρώπη. Η Αστυνομία τούς παρέπεμψε στον εισαγγελέα κατηγορούμενους για ψευδή καταμήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive