Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ: Εξαγριωμένοι οι αγρότες: «Πεθαίνουμε! Να μας τα πάρουν όλα πρόβατα και γουρούνια…» (ΒΙΝΤΕΟ)

agrotes
Ενταση επικράτησε το απόγευμα της Παρασκευής έξω από το Επιμελητήριο Ροδόπης, με αγρότες να βρίσκονται έξω από το κτίριο, στο οποίο πραγματοποιούνταν εκδήλωση με ομιλητή τον Τάσο Πετρόπουλο....

Οι εξαγριωμένοι αγρότες ζητούσαν να μιλήσουν με τον υφυπουργό, ώστε να του θέσουν τα αιτήματά τους.
Οι αγρότες βρίσκονται στο σημείο με τρακτέρ και άλλα αγροτικά μηχανήματα, φωνάζοντας συνθήματα και περιμένοντας τον Υφυπουργό να εξέλθει από την αίθουσα.

1 σχόλιο:

  1. Πως γινεται ρε γαμωτο οι αγροτες να θυμουνται οτι αδικουνται καθε χρονο την ιδια εποχη?Τον υπολοιπο χρονο ολα ειναι μια χαρα ?Οταν δεν εχουν να κανουν τιποτα αποφασιζουν να ταραξουν την χωρα και ολους εμας.Οταν πουλανε τα προιοντα τους σε διπλη και τριπλη τιμη απο τα εισαγομενα ειναι καλα.Ακομα κι οταν με τις επιδοτησεις μεγαλωσαν την εκταση της Ελλαδας 5 φορες ,ακομα και τοτε θελαν κι αλλα.Με τους συναιτερισμους φαγανε πακτωλο χρηματων.Ε αμε στ'αναθεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive