Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Προσοχή στην πλύση εγκεφάλου όλων των επιτήδειων.. Γράφει η Θεοδωροβία Πλακά

Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί τους αφήνουμε να μας σερβίρουν απίστευτες ειδήσεις και με τρόπο που γουστάρει ο καθένας προσπαθώντας να πείσει όσο πιό πολύ μπορεί το αναγνωστικό κοινό. Δημοκρατία θα μου πείτε.... Όταν όμως γίνεται Δημοκρατία παραπληροφόρησης ,πλύσης εγκεφάλου και διασποράς ψευδών ειδήσεων τι γίνεται,ή τί πρέπει να γίνει; Τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη.Τον έχει άραγε;;
Κι εγώ μέσα σε αυτή την κοινωνία, εδώ και χρόνια παλεύω και προσπαθώ να αποδείξω τα αυτονόητα και να πείσω με στοιχεία και αποδείξεις... για τεράστια οικονομικά σκάνδαλα και παρανομίες ατόμων υπεράνω υποψίας.
Θα μου πείτε ο καθένας με τον πόνο του.Ναι,αλλά όταν αυτός ο πόνος αφορά μία όλοκληρη κοινωνία και το συμφέρον της,πρέπει να βρεθεί το φάρμακο,αλλιώς θα αποβιώσει στο χάος τους.

Έχω αναρωτηθεί τί αποκομίζει ο κάθε αναγνώστης από όλα αυτά?Διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα?´

Ποιοί πείθουν τελικά την πλειοψηφία? 
Οι ντόμπροι και αληθινοί ή οι ανήθικοι και επί μονίμου βάσεως και κατ εξακολούθηση ψεύτες,απατεώνες και συστημικοί? Εκ του αποτελέσματος, οι ντόμπροι και αληθινοί χάνονται αν δεν παλέψουν με νύχια και με δόντια.

Οι μηχανισμοί πληροφόρησης και επικοινωνίας  στην Ελλάδα συμβάλλουν στην εξέλιξη της κοινωνίας? ΟΧΙ θα σας πώ.
Από την μία οι κατευθυνόμενες κατασκευασμένες δημοσκοπήσεις που αποπροσανατολίζουν και επηρεάζουν την ευάλωτη κοινωνία λόγω ομαδικού πανικού από την οικονομική κρίση και από την άλλη, σωτήρες σώσον κύριε τον λαόν σου,τύπου Σώρρας....

Χρησιμοποιούμε την λογική μας?
Έχετε αναρωτηθεί ποιοί είναι όλοι αυτοί που κατευθύνουν την γνώμη σας και τις ζωές σας? Και δεν βγάζω τον εαυτόν μου απ έξω, γιατί κι εγώ έχω παραπλανηθεί πολλάκις τελευταία.Αλλά όταν το κατάλαβα μου γύρισε το ματάκι και αγωνίζομαι και θα αγωνίζομαι για την τιμωρία τους.

Η κοινή γνώμη πρέπει να αποκαλύπτει σκοπιμότητες,να περιορίζει περίεργους ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,να εξουδετερώνει καταχραστές απατεώνες,κερδοσκόπους,όχι να τους ακολουθεί.

Σκεφτείτε πολύ την επόμενη φορά που θα σας βομβαρδίσουν προπαγανδιστικά,γιατί για να φθάσουμε στην ανάπτυξη πρέπει να αναπτύξουμε το μυαλό μας,να κλείσουμε τα αυτιά μας στην ακατάσχετη υποσχεσιολογία.
Καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αγνοήσει τον σφυγμό της κοινωνίας.

Ο πολιτισμός δεν έρχεται με φανατισμούς ,ούτε επιτήδειους ακραίους.

Αφυπνιστείτε λοιπόν,γιατί μόνον έτσι μπορείτε να διεκδικήσετε καλύτερη ποιότητα ζωής και να σας λάβουν σοβαρά υπ όψιν τους οι αρμόδιοι εντός και εκτός Ελλάδας.
Η περίφημη ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και η ποιότητα ζωής μας θέλει αγώνες και ΟΧΙ πλύση εγκεφάλου από ανεγκέφαλους επιτήδειους.Αφήστε τους στο περιθώριο.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive