Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ


Αποτέλεσμα εικόνας για Ένας επιχειρηματίας αποφάσισε να ανοίξει οίκο ανοχήςΈνας επιχειρηματίας αποφάσισε να ανοίξει οίκο αvoχής και σκέφτηκε να βάλει στον πρώτο όροφο μοντέλα στον δεύτερο όροφο νοικοκυρές και στον τρίτο όροφο καθηγήτριες.
Την πρώτη… εβδομάδα λειτουργίας τα μοντέλα έβγαλαν 1.500 ευρώ, οι νοικοκυρές 1.200 ευρώ και οι καθηγήτριες 1.000 ευρώ.
Τη δεύτερη εβδομάδα τα μοντέλα έβγαλαν 2.000 ευρώ, οι νοικοκυρές 1.500 ευρώ και οι καθηγήτριες 10.000 ευρώ. Το αφεντικό έχει τρελαθεί με τα αποτελέσματα. Πιάνει έναν τακτικό πελάτη και τον ρωτά :...

– Καλά ρε φίλε εσύ γιατί προτιμάς τις καθηγήτριες;...
– Να σου πω, του απαντάει αυτός, την πρώτη μέρα πήγα στα μοντέλα. Ολο «μη το ένα, μη το άλλο, πρόσεχε γιατί θα μου σπάσει κανένα νύχι, μη θα μου κάνεις κανένα σημάδι….».

Την άλλη μέρα πήγα στις νοικοκυρές. Αυτές ήταν συνέχεια «Οχι στο κρεβάτι γιατί μόλις το έστρωσα, όχι στον καναπέ γιατί είναι καινούριος, μη πατάς εδώ, μη θα χαλάσεις εκείνο….».

Ενώ οι καθηγήτριες μόλις τελειώσεις σε ρωτάνε «Το καταλάβατε ή θέλετε να το ξανακάνουμε για να το εμπεδώσετε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive