Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Εγινε ανέκδοτο το "παγωμένο αλάτι" του Κεμάλμπουτάρ


Με μια συγγνώμη ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης «καθάρισε» για το χάος που προκλήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την ανυπαρξία του μηχανισμού του δήμου!...
Μάλιστα, χθες έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στη συνεδρίαση της εκτελεστικής ομάδας, ωστόσο μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει, ανακοίνωσε εσωτερικό έλεγχο υπονοώντας ότι, αν διαπιστωθεί ότι έχει ο ίδιος ευθύνες, θα παραιτηθεί.
«Ο εσωτερικός έλεγχος αρχίζει από την κορυφή και φτάνει έως τον τελευταίο εργάτη του δήμου. Την ευθύνη την έχω αναλάβει. Ο δήμαρχος δεν είναι ανεύθυνος. Είναι υπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στην πόλη. Αν δεν έχει αποκαταστήσει τις κανονικές διαδικασίες, τότε ευθύνεται και τότε παραιτείται» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης και παραδέχτηκε ότι η ατάκα του για το... παγωμένο αλάτι έγινε το ανέκδοτο της χρονιάς.
«Ηταν Ιμαλαΐων»
Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας εκτίμησε ότι ο μηχανισμός της Περιφέρειας στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, κρατώντας ανοιχτό το εθνικό οδικό δίκτυο, και σχολίασε με καυστικό τρόπο τον Γιάννη Μπουτάρη για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας στη Θεσσαλονίκη και το περιβόητο πάγωμα του αλατιού. «Στη Θεσσαλονίκη επανεφευρίσκουμε τους νόμους της Φυσικής και της Χημείας! Εδώ φαίνεται ότι παγώνουμε το αλάτι και καίμε το νερό. Σε μας, στην Περιφέρεια, το αλάτι δεν πάγωσε, γιατί το αλάτι δεν παγώνει. Ενδεχομένως το αλάτι που χρησιμοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης να είναι αλάτι Ιμαλαΐων!» σχολίασε ο κ. Τζιτζικώστας.
Ρητή συγγνώμη προς τους Θεσσαλονικείς, που να συνοδευτεί από ανάλογες κυρώσεις, ζήτησε από τον δήμαρχο και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης, βουλευτής της Ν.Δ. Σταύρος Καλαφάτης. Χθες, οι κεντρικοί δρόμοι της Θεσσαλονίκης ήταν σχετικά καθαροί, καθώς 150 εργάτες του δήμου έριχναν συνεχώς αλάτι. Ωστόσο, η εικόνα δεν ήταν ίδια στους μικρότερους δρόμους και τα στενά, που παρέμειναν καλυμμένα με χιόνι. Δύσκολη ήταν η κατάσταση των κεντρικών οδών και στους Δήμους Καλαμαριάς, Θέρμης, Θερμαϊκού, Παύλου Μελά, Νεάπολης - Συκεών, Κορδελιού- Ευόσμου, που επίσης εμφανίστηκαν ανέτοιμοι απέναντι στον χιονιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive