rottating banner

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΣΑΜΗΔΕΣ ΚΑΙ ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ!

lykos3plos
ΤΟ «ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ» ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΙΟΔΟΤΩΝ!! ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ & ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…

lykos3plos
Δεν είναι μόνο οι νεοσύλλεκτοι στο Μεσολόγγι…
Ο «αλβανικός αετός» πετάει όπως φαίνεται από στρατόπεδο σε στρατόπεδο και έφτασε μέχρι την ΕΛΔΥΚ.
Το ΓΕΣ κάνει νέα έρευνα.
Πριν καλά – καλά κοπάσει κάπως ο θόρυβος από τους νεοσύλλεκτους «αλβανικούς αετούς», εμφανίζετα και νέο «κρούσμα»…
Σε κανένα επιτελείο πλέον, δεν μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι αφού, όπως όλα δείχνουν, είναι ζήτημα χρόνου πια το πότε θα εμφανιστεί μια νέα φωτογραφία αναλόγου περιεχομένου.
Σχετικά με την νέα ανάρτηση από την 5η ΕΜΑ που εμφανίστηκε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες και που απεικονίζει στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού το ΓΕΣ ενημέρωσε ότι:
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.
eldyk albaniko aeto
Ιστότοπος που ασχολείται αποκλειστικά με στρατιωτικά θέματα, ανακάλυψε σμηνίτη που δηλώνει Τούρκος και μάλιστα φανατικός «γκρίζος λύκος»! Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα φρίξετε…
Μπορεί η φωτογραφία με τους νεοσύλλεκτους και τον στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ που σχηματίζουν με τα χέρια τους τον “αλβανικό αετό” σήμα του αλβανικού εθνικισμού στην γειτονική χώρα να έχει αποτελέσει θέμα συζήτησης στην ελληνική δημόσια σφαίρα, ωστόσο αρκετοί γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν είναι η μοναδική περίπτωση…
Διαβάστε σχετικά:
Αποκαλύπτεται σήμερα μια ακόμα περίπτωση, από τις πολλές που ενδεχομένως υπάρχουν.
Ένας νεαρός από την μουσουλμανική μειονότητα, που υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Πολεμική Αεροπορία, δηλώνει “περήφανος που είναι Τούρκος” και θαυμάζει τους “γκρίζους λύκους”.
Ο νεαρός, το όνομα αλλά και το πρόσωπο του οποίου έχουμε αποκρύψει, για λόγους προσωπικών δεδομένων, προέρχεται από την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης και υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στην Τρίπολη.
Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρκετές φωτογραφίες, από αυτές που παραδοσιακά δημοσιεύουν οι στρατιώτες από την θητεία τους στους προσωπικούς τους λογαριασμούς.
lykos1a
Παρουσιάστηκε στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη και στη συνέχεια φαίνεται να έχει πάρει μετάθεση στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας, από όπου και η επόμενη φωτογραφία.
lykos2a
Φαίνεται μάλιστα να ανήκει στις δυνάμεις Άμυνας-Φρούρησης του αεροδρομίου.
lykos5a
Θα προσέξατε ίσως ότι στην φωτογραφία του προφίλ του εμφανίζεται η Τουρκική σημαία.
lykos4a
Ο νεαρός για να καταδείξει “πόσο ευτυχισμένος αισθάνεται που είναι Τούρκος”, χρησιμοποιεί αυτήν ακριβώς την φράση του Κεμάλ Ατατούρκ, η οποία είναι και η εθνική φράση της Τουρκίας, στην φωτογραφία του με φόντο την Τουρκική σημαία, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την εθνική του ταυτότητα.
lykos6a-1
Μάλιστα, σε μια πολύ πρόσφατη φωτογραφία του, μόλις πριν από πέντε εβδομάδες, δήλωνε πολύ τυχερός που γεννήθηκε Τούρκος, στα σύνορα Ελλάδας – Τουρκίας στη Δυτική Θράκη.
Σε μια περυσινή φωτογραφία του πάντως, έκανε ευθείες αναφορές στους γκρίζους Λύκους, στην Δυτική Θράκη, βάζοντας μάλιστα και σχετική περιγραφή του εαυτού του ως “λύκου” (kurt) στο προφίλ του.
lykos3a
Και σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να σημειωθεί ότι αφού πρόκειται για νεαρό από την μουσουλμανική μειονότητα, δεν τίθεται θέμα ιθαγένειας, καθώς γεννήθηκε με την ελληνική ιθαγένεια και δεν την απέκτησε από κάποιο νομοθέτημα της πολιτείας.
Και προφανώς πρόκειται μια μια ακόμα περίπτωση από τις πολλές που υπάρχουν και που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.
Το ερώτημα που πλέον τίθεται επιτακτικά είναι τι κάνει η πολιτεία για να προσεγγίσει και να προσεταιριστεί τους νεαρούς που υπηρετούν την θητεία τους, ώστε να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα.
Ποιοι είναι οι Γκρίζοι Λύκοι
Οι Γκρίζοι Λύκοι σύμφωνα με το σχετικό λήμμα στην wikipedia είναι τουρκική εθνικιστική, πολιτική οργάνωση που έχει χαρακτηριστεί τρομοκρατική από τον αναλυτή Μάρτιν Λη.
Ανεπίσημα, είναι η νεολαία του Τουρκικού Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος. Πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του ’60 και ανέπτυξε δράση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της χώρας. Ως έδρα της φαίνεται να είναι η Κωνσταντινούπολη.
Μέλη της οργάνωσης τη χαρακτηρίζουν ως μια αντιιμπεριαλιστική οργάνωση, η οποία αριθμεί περίπου 700 συνδικάτα, ομάδες αποστράτων, συνταξιούχων και «σωματεία μαρτύρων». Πρόκειται για οργανώσεις οι οποίες έχουν δημιουργηθεί από τους γονείς και τα αδέλφια Tούρκων στρατιωτών, οι οποίοι σκοτώθηκαν σε μάχες με τους Kούρδους.
Η ιδεολογία της οργάνωσης βασικά είναι ο παντουρκισμός, η ιδέα δηλαδή για την ένωση και κοινή δράση όλων των τουρκικών φυλών και τη συμβίωσή τους σε μια νέα Τουρκική Αυτοκρατορία.
Η οργάνωση έχει οργανώσει συλλαλητήρια κατά της αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Αρμενίων, καθώς και επιθέσεις εναντίον Κούρδων στην Τουρκία αλλά και την Ευρώπη. Μέλος των Γκρίζων Λύκων ήταν ο Μεχμέτ Αλί Αγκτσά, που το 1981 επιχείρησε να δολοφονήσει τον Πάπα Ιωάννη Παύλο Β΄. Μέλη των Γκρίζων Λύκων συμμετείχαν στη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ το 1996.
armynow.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive