Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Στο Σύνταγμα Ευζώνων Μεσολογγίου!! οι «ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ» ΑΛΒΑΝΟΙ νεοσύλλεκτοι που φωτογραφήθηκαν σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό


Εντοπίστηκαν από το Γενικό Επιτελείο Στρατού οι στρατιώτες που απεικονίζονται σε φωτογραφία σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης να σχηματίζουν με τα χέρια τους το σήμα του αλβανικού αετού. Όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΣ, πρόκειται για νεοσύλλεκτους που παρουσιάστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στο 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων (κέντρο εκπαιδεύσεως Μεσολογγίου)....
 «Η ενέργεια αυτή θα διερευνηθεί περαιτέρω, ενώ θα ληφθεί υπόψη τόσο κατά την απόδοση των ειδικοτήτων όσο και κατά τις προσεχείς τοποθετήσεις τους στις μονάδες εκστρατείας. Συναφώς διερευνώνται διοικητικές ευθύνες», προστίθεται στην ανακοίνωση του ΓΕΣ.

1 σχόλιο:

  1. Χθές 22/1 έστειλα το ακόλουθο σχόλιο:

    "Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ δεν είναι υποχρέωση, ούτε πλάκα.Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ είναι ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΤΙΜΗ για κάθε ΕΛΛΗΝΑ. Καλώ το Γενικό Επιτελείο Στρατού να επιβάλει ΑΜΕΣΑ την μεγαλύτερη ποινή σε αυτούς που δεν κατάλαβαν τι εκλήθησαν να υπηρετήσουν. Και καλώ την Στρατιωτική Ηγεσία να πράξει το καθήκον της προς τη ΠΑΤΡΙΔΑ, διότι η πολιτική "ηγεσία" δεν έχει δείξει τέτοια ευαισθησία.

    Η μεγαλύτερη ποινή σε αυτή την περίπτωση είναι η ΑΜΕΣΗ αποβολή από τις τάξεις του τιμημένου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Κανονικά το Υπουργείο Εσωτερικών πρέπει να προβεί στην εξ ίσου ΑΜΕΣΗ και αυτονόητη ανάκληση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ιθαγένειας και υπηκοότητος από τους δράστες αυτής της ακραία προσβλητικής ενέργειας, αλλά κι' από αυτούς ελάχιστα/τίτοτα περιμένω.

    Η ΠΑΤΡΙΔΑ δεν έχει ανάγκη από νούμερα για την υπεράσπισή της, αλλά από ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ με ψυχή".

    Όμως, η συνέχεια ήταν πολύ πικρή. καθώς σήμερα, το Γενικό Επιτελείο Στρατού -με θλιβερή καθυστέρηση-έρχεται να απαντήσει με ΤΡΙΧΕΣ...

    Αγαπητοί "ηγέτες" της ΠΑΤΡΙΔΑΣ μου, αφού αυτοί οι νεοσύλλεκτοι αγαπούν την Αλβανία, ας τους κάνατε την χάρη να τους στείλετε εκεί. Γιατί τους κρατάτε στην ΕΛΛΑΔΑ μας, για να μαγαρίζουν την χώρα των ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας και των ΗΡΩΩΝ μας και (δήθεν) τους "απειλείτε" ότι δεν θα τους δώσει καλή... ειδικότητα!!!

    ΝΤΡΟΠΗ σε όλη την ασπόνδυλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ηγεσία".

    ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΜΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive