Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Υποστηρικτής του Τραμπ δηλώνει ο Καμμένος ενω ο Τσίπρας τον θεωρεί "μεγάλο κακό"


Ως «τοκογλύφο» κατηγόρησε τη Γερμανία ότι συμπεριφέρεται, ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος ενώ σημείωσε ότι οι ΗΠΑ παραδοσιακά στήριξαν την Ελλάδα στις δύσκολες εποχές. Μάλιστα, δήλωσε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τράμπ, εκτιμώντας...
ότι οι Ελληνοαμερικανοί που βρίσκονται δίπλα του, θα βοηθήσουν όσο μπορούν τη χώρα μας, ενώ εξήρε τη θέση Τράμπ ότι δεν είναι εχθρός η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία.«Δεν συμφωνούμε με τη μείωση του αφορολόγητου γιατί θα πλήξει τα χαμηλά και αδύναμα εισοδήματα» δήλωσε ο υπουργός 'Αμυνας Πάνος Κάμμενος, μιλώντας στον Αντ1. Τόνισε ότι παρά τις πιέσεις και τα δημοσιεύματα για μειώσεις μισθών και περικοπές συντάξεων δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε, καθώς η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και το οικονομικό επιτελείο δίνει μάχη για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση.

«Όποιος δεν είναι Έλληνας καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω»

Σχολιάζοντας το περιστατικό με τους επτά νεοσύλλεκτους που φωτογραφήθηκαν, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον «Αλβανικό Αετό», στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μεσολόγγι, υποστήριξε πως υπάρχει ένα ευρύτερο σχέδιο αναβίωσης του αλβανικού εθνικισμού, που εκφράστηκε πρόσφατα και με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Έντι Ράμα, για τους Τσάμηδες.

Τέτοια φαινόμενα δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά στις Ένοπλες Δυνάμεις και γι' αυτό έχει διαταχθεί να γίνει λεπτομερής έρευνα και με εντολή του ιδίου να επιβληθούν οι αυστηρότερες ποινές στους νεοσύλλεκτους, πρόσθεσε ο Π. Καμμένος.

Ξεκαθάρισε πως οι ποινές θα επιβληθούν βάσει του στρατιωτικού κώδικα και υπενθύμισε ότι ο ίδιος, επί πρωθυπουργίας Σημίτη, διαμαρτυρόταν για τις αθρόες ελληνοποιήσεις Αλβανών, χωρίς ουσιαστικό έλεγχο και μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους. «Όποιος δεν αισθάνεται Έλληνας, καλό θα ήταν να γυρίσει πίσω στην πατρίδα του» είπε χαρακτηριστικά.

«Η Γερμανία συμπεριφέρεται ως τοκογλύφος»

Κατηγόρησε τη Γερμανία ότι δεν συμπεριφέρεται ως σύμμαχος, αλλά ως τοκογλύφος, ενώ σημείωσε ότι οι ΗΠΑ παραδοσιακά στήριξαν την Ελλάδα στις δύσκολες εποχές. Δήλωσε υποστηρικτής του Ντόναλντ Τράμπ, εκτιμώντας ότι οι Ελληνοαμερικανοί που βρίσκονται δίπλα του, θα βοηθήσουν όσο μπορούν τη χώρα μας, ενώ εξήρε τη θέση Τράμπ ότι δεν είναι εχθρός η Ρωσία, αλλά η ισλαμική τρομοκρατία.

Ξεκαθάρισε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ότι η Ελλάδα θα ακολουθήσει την πάγια πολιτική και δεν θα συμμετάσχει σε πολεμικές επιχειρήσεις στην περιοχή, ακόμη και εάν ζητηθεί, εναντίον του ISIS, τονίζοντας πως η Ελλάδα βοηθά με διαφορετικούς τρόπους τις χώρες που έχουν πληγεί από τον Ισλαμικό Στρατό.

Κληθείς να σχολιάσει τη φωτογραφία του στο αεροσκάφος έχοντας στα χέρια του την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και στην ερώτηση εάν αποτελεί «λάφυρο» για την κυβέρνηση είπε πως «λάφυρο έως τώρα ήμουν εγώ για αυτούς με τα δημοσιεύματα εναντίον μου» για να συμπληρώσει πως η ίδια συμμορία που χρησιμοποιούσε την εφημερίδα ως 45άρι για φίμωση της κυβέρνησης χρησιμοποίησε άλλα έντυπα για να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για την οικογένεια του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive