Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

Τούρκοι παρακρατικοί ξυλοκόπησαν άγρια σχεδιαστή Είχε κριτικάρει έντονα την πολιτική Ερντογάν – Δείτε το βίντεο

Τούρκοι παρακρατικοί ξυλοκόπησαν άγρια σχεδιαστή
Κουκουλοφόροι, εθνικιστές παρακρατικοί επιτίθονται και ξυλοκοπούν άγρια τον διάσημο τούρκο σχεδιαστή Barbaros Sansal την ώρα που κατεβαίνει από το αεροπλάνο, στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.Το βίντεο...
που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, σοκάρει. Τον χτυπούν με απίστευτη αγριότητα. Εκείνος παλεύει να ξεφύγει αλλά δεν τα καταφέρνει. Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα είναι ενδεικτικές του τι έγινε.
Νωρίτερα ο σχεδιαστής είχε απελαθεί από τα κατεχόμενα εξαιτίας ενός βίντεο που ανέβασε στο διαδίκτυο και με το οποίο ασκεί σκληρή κριτική στην πολιτική Ερντογάν.
Ο δήμαρχος της Άγκυρας με μια δήλωση που σοκάρει τάσσεται υπέρ της επίθεσης λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Sansal «προκάλεσε το τίμιο κράτος της Τουρκίας»!
Αστυνομικοί περίμεναν τον σχεδιαστή στο αεροδρόμιο για να τον συλλάβουν αλλά τους… πρόλαβαν οι τραμπούκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive