ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2017

Χειροπέδες στον διοικητή της τροχαίας Αιγάλεω για δωροδοκία


Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενοι για δωροληψία υπαλλήλου κατά συναυτουργία, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας. Παράλληλα, συνελήφθη και ένας ιδιώτης...
ο οποίος κατηγορείται για άμεση συνέργεια στη δωροληψία. Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν Διοικητή σε Τμήμα Τροχαίας περιοχής της Δυτικής Αττικής και στον αστυνομικό που βεβαίωσε τις παραβάσεις.

H Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ξεκίνησε να διερευνά την υπόθεση έπειτα από καταγγελία ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία οι αστυνομικοί του ζήτησαν να καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, προκειμένου να ακυρώσουν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 10.500 ευρώ, που είχαν βεβαιωθεί κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου σε όχημα επιχείρησής του και να του επιστραφεί η άδεια του οχήματος.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο παθών σε διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τους αστυνομικούς, ενημερώθηκε ότι θα έπρεπε να καταβάλει το ποσό σε ιδιώτη.

Σε προκαθορισμένη συνάντηση του καταγγέλλοντα με τον ιδιώτη, που έγινε χθες, σε επιχείρηση που διατηρεί ο τελευταίος σε περιοχή της Αττικής, του παρέδωσε το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό, το οποίο είχε προσημειωθεί. Τότε επενέβησαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον ιδιώτη, ενώ σε έρευνα στο γραφείο του βρέθηκε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό. Στη συνέχεια ο καταγγέλλων πήγε στο γραφείο του αξιωματικού ο οποίος τον ενημέρωσε ότι οι κλήσεις ακυρώθηκαν και παρέλαβε την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Αμέσως μετά συνελήφθησαν οι δύο αστυνομικοί, ενώ σε έρευνα που έγινε στο γραφείο του αξιωματικού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια τροχονομική κλήση που είχε ακυρωθεί, καθώς και συναφή με την υπόθεση έγγραφα.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, πρόκειται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive