Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΑ βρήκε η αστυνομία στο σπίτι της Ρούπα στην Ηλιούπολη. ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ. Χιλιάδες ευρώ σε σακούλες. (ΦΩΤΟ)

Roupa_opla
Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των ευρημάτων που κατασχέθηκαν στο σπίτι όπου κρυβόταν η Πόλα Ρούπα, στην  Ηλιούπολη. Το οπλοστάσιο της γιάφκας αποτελείται όπως δείχνουν οι φωτογραφίες της αστυνομίας, από...
σφαίρες, μία χειροβομβίδα, δύο καλάσνικοφ και τρία πιστόλια, ενώ βρέθηκε και μεγάλο ποσό χρημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα πιστόλια είχε χρησιμοποιηθεί από τον Νίκος Μαζιώτη, σύντροφο της Πόλας Ρούπα, σε ληστεία τραπεζικού υποκαταστήματος στην Κλειτορία Αχαΐας.
Το ίδιο πιστόλι είχε μαζί της η Πόλα Ρούπα κατά την διάρκεια της απόπειρας απόδρασης του Νίκου Μαζιώτη από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ενα ακόμα είναι το πιστόλι  που είχε επάνω της η Πόλα Ρούπα όταν συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Roupa_oplaοπλα1οπλα2οπλα3οπλα4οπλα5οπλα6οπλα7οπλα8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive