Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Στα ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ στους εβραίους. Τους ζήτησε συγγνώμη ο Άδωνις. Ε, ΟΧΙ και υβριστής ο Πλεύρης. ΑΥΤΟ πάει ΠΟΛΥ για ΜΙΑ καρεκλίτσα!! ΣΧΟΛΙΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Άδωνις Γεωργιάδης
Συγγνώμη για όσα είχε πει παλαιότερα ζήτησε από τους Εβραίους ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλεύρη» (Που Αθωώθηκε στο δικαστήριο) αναφέρει στο μήνυμά του...
για την Ημέρα μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, σημειώνοντας πως «στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα».
«Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας», τονίζει ο κ. Γεωργιάδης.
Διαβάστε ολόκληρο το μήνυμα του Άδωνι Γεωργιάδη:
«Με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης για τα θύματα του Ολοκαυτώματος, επιθυμώ να αποσαφηνίσω την ξεκάθαρη θέση μου σχετικά με τις απόψεις μου για τον αντισημιτισμό που αποτελεί καίρια απειλή κατά του Εβραϊκού λαού και πλήγμα στις αξίες της Δημοκρατίας μας και του Δυτικού πολιτισμού.
Στο παρελθόν είχα συνυπάρξει και ανεχτεί τις απόψεις ανθρώπων που έδειξαν ασέβεια στους εβραίους συμπατριώτες μου και γι αυτό το λόγο αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από την Εβραϊκή Κοινότητα.
Ακόμα περισσότερο λυπάμαι που υποστήριξα και προώθησα το υβριστικό για τους Εβραίους βιβλίο του Κώστα Πλέυρη.
Τα τελευταία όμως χρόνια έχω μάθει πολλά για τον Εβραϊκό λαό, την ιστορία του και την προσφορά των Ελλήνων Εβραίων στην χώρα μας και έχω προσπαθήσει πολύ και προσπαθώ να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας για την συνεισφορά τους αυτή.
Πιστεύω ακράδαντα ότι ο αντισημιτισμός δεν έχει και δεν πρέπει να έχει θέση στη δημοκρατία μας και στον πολιτισμό μας.
Το ολοκαύτωμα του Εβραϊκού λαού αποτελεί το μεγαλύτερο αίσχος του σύγχρονου πολιτισμού μας και μέσω της θυσίας του ισχυροποιήθηκε η δημοκρατία, ο αντιρατσισμός, και η πίστη στην ισότητα και την ελευθερία των λαών».

ΣΧΟΛΙΟ>>
Δείτε που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για την καρέκλα.
Για την ιστορία, το δικαστήριο δεν βρήκε καθόλου υβριστικό το βιβλίο του Πλεύρη για τους Εβραίους, μια και τον αθώωσε στη δίκη που του έκαναν οι Εβραίοι της Ελλάδος.

3 σχόλια:

  1. Εξοργίστηκα με την συγγνώμη του μαλάκα Αδωνη.
    Μα τόσο,τόσο χαμηλά;;;;;;;;;
    Oυτε στρινγκ,φαίνεται η τρύπα πια...........
    Και αυτός θέλει θα μας σώσει............
    Άι στα τσακίδια βλαμμένε.
    "ΜΑΡΙΑΝΝΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα ρε Μαριανα όχι και Μαλακας Μαλακας όχι και Μαλακας Μαλακαςςςςςςςςςςςςςςς όχι ρε Μαριανα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο αχάριστος που «πούλησε τον ευεργέτη του, κυνηγώντας το προσωπικό κέρδος.

    Mιά ζωή έρπων και γλύφων εμετικός γυμνοσάλιαγκας και αηδιαστικός χαμελέων

    Μακράν και με διαφορά η πρώτη «σπάτουλα» στην Ελλάδα.

    Απορώ πώς δεν έχει ξεμείνει από σάλιο με τόσο γλύψιμο.

    Εντάξει, είπαμε ότι η υπερπροβολή «λωλαίνει» τον άνθρωπο αλλά αυτό που έχει πάθει ο Άδωνις είναι πλέον εκτός ψυχιατρικής ανάλυσης.

    Πολλά γράφονται καθημερινά για τον “φρενοβλαβή” αυτόν σαλτιμπάγκο

    Και μόνο ότι υπάρχει ο Άδωνις και τέτοιου είδους κλόουν στην πολιτική δείχνει το κατάντημα της Πολιτικής…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive