Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Η Σοβιετική Ένωση είχε φτιάξει επιτροπή για να πάρει την Μακεδονία

Η Σοβιετική Ένωση είχε φτιάξει επιτροπή για να πάρει την Μακεδονία
Τι αναφέρουν έγγραφα που δόθηκαν στην δημοσιότητα. Η CIA έδωσε έγγραφα της πρώην Γιουγκοσλαβίας στην δημοσιότητα.  Αυτά αναφέρουν πως η Σοβιετική Ένωση της Νέας Τάξης, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την Ρωσία του Πούτιν, μετά το τέλος του Β” “Παγκοσμίου Πολέμου στρατολόγησε επιτροπή με όνομα «Επιτροπή Ελευθερώστε τη Μακεδονία»...
με σκοπό να υποκινηθούν εξεγέρσεις ταυτόχρονα κατά των κυβερνήσεων και των αρχών στην ελληνική και γιουγκοσλαβική Μακεδονία, ώστε να ενοποιηθεί η περιοχή υπό το σχηματισμό «Μακεδονική Δημοκρατία».


Σύμφωνα με τη CIA, η «Μακεδονική Δημοκρατία» θα έπαιρνε τα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, της Καβάλας και της Αλεξανδρούπολης.
Το ίδιο δηλαδή που προσπαθούν να κάνουν στις μέρες μας οι επίσης σοβιετικής λογικής δυτικότροποι Νεοταξίτες μέσω του ΟΗΕ.
Η «Επιτροπή Ελευθερώστε τη Μακεδονία» βρισκόταν υπό την πολιτική καθοδήγηση του σοβιετικού πρέσβη στην Σόφια.
Λέγεται πως σε εκείνη εμπλέκονταν και μέλη του ΚΚΕ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive