Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Επίθεση στην Ιερουσαλήμ: Υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους ο οδηγός του φορτηγού. ΦΩΤΟ

Επίθεση στην Ιερουσαλήμ:
Υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους φέρεται να είναι ο οδηγός του φορτηγού, το οποίο παρέσυρε και σκότωσε σκοπίμως τέσσερις Ισραηλινούς στρατιώτες στην Ιερουσαλήμ, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου....
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Επίθεση στην Ιερουσαλήμ
«Γνωρίζουμε την ταυτότητα του δράστη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, είναι υποστηρικτής του Ισλαμικού Κράτους» υποστήριξε χαρακτηριστικά, μετά την επίθεση, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον τραυματισμό ακόμη 15. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Επίθεση στην Ιερουσαλήμ
Τα θύματα ήταν τρεις γυναίκες και ένας άνδρας - όλοι ηλικίας 20 ετών. Τα ονόματά τους θα δημοσιευθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.  Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε επίσης, ότι οι ισραηλινές αρχές έχουν αποκλείσει την περιοχή, όπου εκτιμάται πως διαμένει ο δράστης.  
Αποτέλεσμα εικόνας για Επίθεση στην Ιερουσαλήμ
Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, τόσο το φορτηγό, όσο και ο οδηγός δέχθηκαν τα πυρά των στρατιωτών. Ο δράστης, όπως διαβεβαίωσε η αστυνομία, έχει «εξουδετερωθεί».  Σύμφωνα με το Reuters, το συμβάν είναι το πλέον πολύνεκρο κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive