Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ. ΑΥΤΗ είναι η δήλωση Ερντογάν για τους Τούρκους στρατιωτικούς που θα συζητηθεί και ξεσκεπάζει τις υποσχέσεις του Τσίπρα


Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες ώρες μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τη μη έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.  Όπως μεταδίδουν ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, ο Τούρκος Πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους φέρεται να υποστήριξε πως η ελληνική κυβέρνηση του είχε υποσχεθεί ότι...
"θα το λύσει" το ζήτημα με την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών σε 15-20 μέρες. "Η Ελλάδα δεν μας δίνει ακόμα τους οκτώ που βρήκαν καταφύγιο εκεί. Εγώ το επόμενο απόγευμα, τους τηλεφώνησα και μου υποσχέθηκαν ότι θα μας τους παρέδιδαν σε 15-20 ημέρες" δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε:
"Πρόκειται για πράξεις τρομοκρατίας στην Τουρκία, γι' αυτό αυτοί πρέπει να δικαστούν εδώ. Η καθυστέρηση στην έκδοσή τους σαφώς θα επηρεάσει την εμπιστοσύνη ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive