Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Τι ζητάει η Ραχήλ από τον Καμμένο για τα Αλβανικά «αετόπουλα»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ραχήλ Μακρή
Σκληρές ποινές για τους νεοσύλλεκτους φαντάρους, οι οποίοι σχημάτιζαν με τα χέρια τους τον Αλβανικό αετό, ζητάει η Ραχήλ Μακρή από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. Μάλιστα η πρώην βουλευτής ζητάει από τον κ. Καμμένο να επιβάλλει τις ποινές που ορίζει ο Νόμος και κυρίως ζητάει την...
αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας από τους φαντάρους που προκάλεσαν θύελλα με την κίνηση τους αυτή.
Μάλιστα η κ. Μακρή σε δήλωση της αναφέρει χαρακτηριστικά:  «Ο κ. Καμμένος πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ότι για να ηγείσαι των Ενόπλων Δυνάμεων αυτής της χώρας δεν αρκεί να φοράς στρατιωτικά τζάκετ, αλλά να σέβεσαι πάνω από όλα τον ρόλο σου.
Αντί να επιδίδεται σε επικοινωνιακά «βαρελότα» στο θέμα των επτά Αλβανών που προέβησαν σε αυτές τις προσβλητικές πράξεις φορώντας το ελληνικό εθνόσημο, να επιβάλλει τις ποινές που ορίζει ο Νόμος, να τους απομακρύνει από τον στρατό και κυρίως να τους αφαιρέσει την ελληνική ιθαγένεια.
Η πράξη των συγκεκριμένων είναι προσβλητική για την πατρίδα και από τη στιγμή που δεν σέβονται την χώρα που τους φιλοξενεί και τους αγκάλιασε, δεν αξίζουν την τιμή που τους γίνεται.
Ο Υπουργός λοιπόν ας σταματήσει να κρύβεται πίσω από το ΓΕΣ, ας βάλει τέλος σε αυτή την προσβολή και κυρίως ας φέρει νομοθετική διάταξη για την κατάργηση του Νόμου παρωδία που ψήφισαν οι βουλευτές του και προσφέρει απλόχερα, χωρίς ρεαλιστικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις ανάλογες με αυτές που υπάρχουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, την ευκαιρία σε όλους να γίνονται τυπικά Έλληνες και να απολαμβάνουν των προνομίων ενός Έλληνα πολίτη, χωρίς να τιμούν την πατρίδα που τους φιλοξενεί.
Το να είσαι Έλληνας είναι όχι απλά προνόμιο, αλλά ευλογία κι όποιος δεν το καταλαβαίνει δεν έχει θέση ούτε στο στράτευμα, ούτε στη χώρα».

4 σχόλια:

  1. Αραγε οι εν λογω φνταροι ηταν Ελληνες;;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΟΥΤΣΑΚΑΔΕΣ ΝΑ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο νέος αρχηγός στρατού,να πραξει τα δέοντα...εκτός στρατεύματος οι κατσαπλιάδες...και η πολιτεία να τους αφερέσει την ιθαγένεια άμεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΟ: https://diavgeia.gov.gr/f/apdik_dmaked ,ΚΑΙ " ΠΗΔΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive