Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η Μύγα... και ο Σώρρας. Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος



Και πρώτα απ' όλα να εξηγήσουμε τον τίτλο:
Όταν βλέπεις κάποιον να δίνει συνέντευξη μ' αυτό τογελοιοδέστατο γυαλί που τον κάνει να μοιάζει με μύγα (στα σκ@τά ή όχι, αδιάφορο), πρέπει να ξέρεις πως έχεις να κάνεις με άτομο αγενέστατο, αγράμματο,κοινωνικά αμόρφωτο, και βαθιά κομπλεξικό.

Από 'κει και πέρα ο συνειρμός μεταξύ της συγκεκριμένης φάτσας, και της μύγας που τριγυρνάει να πέσει στα σκ@τά (εν προκειμένω στην Βουλή) για να φάει, είναι προφανέστατος.

 Φωτογραφία του Θοδωρής Μακρής.
Και τώρα στο πραγματικό ερώτημα-απορία που θέτει σήμερα το σχόλιο:...
Σε όλα αυτά τα μνημονιακά χρόνια το σύστημα με θαυμαστή πρόνοια και φροντίδαεπεδίωξε να μπαίνουν στην Βουλή και κάποιοι μικροί σχηματισμοί, που σε ενδεχόμενο κίνδυνο για το σύστημα θα έπαιζαν (και έπαιξαν) τον ρόλο τής πατερίτσας, θα ήταν δηλαδή το δεκανίκι των μνημονιακών κυβερνήσεων, μικρά σε μέγεθος (όχι σε αποτέλεσμα) δωσιλογάκια δίπλα στους μεγάλους προδότες. 
Τέτοια δεκανίκια υπήρξαν ο ΛΑγΟΣ ενός καραβλάκα, η ΡΗΜΑΔ ενός "αριστερού" βλάκα, το Βοθροπόταμο ενός αγράμματου, οι Εξαρτημένοι Ανθέλληνες ενός μπούλη (κατά τον πρωθυπουργό), και πρόσφατα η Ένωση Γελοίων ενός λεβεντομ@λάκα.
Όλοι αυτοί μπήκαν στην βουλή ελέω συστημικών ΜΜΕ, ελεεινής προπαγάνδας, βρώμικου ξεπλύματος, και κυρίως λόγω της ηλιθιότητας του έλληνα ψηφοφόρου.

Μόλις έβλεπε το σύστημα πως το ένα δεκανίκι δεν τράβαγε, ή ξεμπροστιαζότανε τελείως και θα υπήρχε κίνδυνος εξαφάνισής του (όπως εξαφανίστηκαν τα πρώτα δύο, αφού πρώτα επετέλεσαν και με το παραπάνω το προδοτικό τους έργο),τσουπ! ξεφύτρωνε το επόμενο (παρένθεση: Δεν αναφέρουμε την παρουσία στην Βουλή του ακροδεξιού κόμματος, όχι μόνον γιατί δεν ξέρουμε τον ρόλο που έπαιξε ή θα παίξει, αλλά κυρίως διότι ως εκφραστής, φορέας  κάποιας ιδεολογίας -κακής ή καλής άλλο θέμα- δικαιούται εφ' όσον κινούμαστε σε ένα δημοκρατικό περιβάλλον να βρίσκεται και να εκφράζεται μέσα στο κοινοβούλιο). 
Τώρα που το σύστημα βλέπει πάλι πως τόσο το Βοθροπόταμο μπούκωσε απ' τα πολλά σκ@τά που κατέβασε, όσο και οι Εξ.Ανθ. λόγω υπέρμετρης προδοσίας,αλλά και η Ένωση Γελοίων λόγω προϊούσας άνοιας και γεροντικής αποβλάκωσης του ιδιοκτήτη, φυλλορροούν και άρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην ξαναβρεθούν στο κοινοβούλιο, είχε σωφρόνως προετοιμάσει την διάδοχη υποστηρικτική των δωσιλόγων κατάσταση στο πρόσωπο της Μύγας και των καμμένων (μπιτ για μπιτ) οπαδών του.
Φαίνεται όμως πως τούτη την φορά, και πριν μπει στην τελική ευθεία το ξέπλυμααπό τα ΜΜΕ και η έντεχνη προπαγάνδα, το πουλόβερ άρχισε να ξηλώνεται απ' τα μέσα, και να εμφανίζεται η γάγγραινα σε κοινή θέα.

  Η είσοδος στην Βουλή έχει αρχίσει να απομακρύνεται απ' τον αχαιό "επιτήδειο", βάζοντας σε έκτακτους μπελάδες και τρεχάματα το σύστημα για να βρει τον αντικαταστάτη του.
Και τώρα η απορία:
Ποιόν θα μας πλασάρουν σε αντικατάσταση του κουτσού δεκανικιού;
Και θα προλάβουν πριν τις εκλογές
Ή απλούστατα θα τρενάρουν τις εκλογές μέχρι να τον εμφανίσουν;
Και το κυριότερο:
Η ηλιθιότητα του έλληνα ψηφοφόρου, έχει πάτο;...

 
Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"

3 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΑ ΤΟΤΕ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ....ΔΕΙΤΕ ,,!!!
    =============================
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΜΗΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΔΕΙΤΕ !!!

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΙΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΗΚΩΤΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...

    "ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ" ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟ , ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΚΗΤΟΥ ΤΗΣ , ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Η ΥΠΑΡΚΤΟΤΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΕΙΣΔΟΧΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ????

    ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ....

    ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΠΟΥΝ,ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΑΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ...

    ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ...

    ΑΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ,ΣΩΣΤΑ????
    ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΡΑΨΑΤΕ ΠΟΛΛΑ,ΟΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΙ'ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ...

    ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΟΠΩΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ,ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟ..!!!

    ΕΔΩ Η "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΔΙΑΤΑΓΗ" ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ...
    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας» (Προς: ΥΠ.ΟΙΚ. , Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων , Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΚΥΡΙΟ" ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΘΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ"??

    ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΕΚΤΟΣ,ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ-ΔΗΜ.ΤΕΛΗ ΟΠΟΥ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΛΕΟΝ,ΠΟΣΟ ΛΕΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΤΡΕΙΣ,ΤΕΣΣΕΡΙΣ,ΠΟΣΟ???

    ΟΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΥΛΑ ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΤΕ ΚΥΡΙΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive