Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Λίγοι το κατάλαβαν: Οι Αλβανοί εκβιάζουν την Ελλάδα με την Β. Ήπειρο - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Λίγοι το κατάλαβαν: Οι Αλβανοί εκβιάζουν την Ελλάδα με την Β. Ήπειρο - ΒΙΝΤΕΟ
Στηρίζουν τους Αλβανούς φαντάρους και τους έχουν έτοιμους για προβοκάτσια. Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η φωτογραφία επτά νεοσύλλεκτων Αλβανών που υπηρετούν στον ελληνικό Στρατό να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό της «Μεγάλης Αλβανίας».  Υπήρξε φυσικά αλβανική παρέμβαση, η οποία έρχεται μάλιστα σε συμφωνία με πολλές δημοσιογραφικές φωνές στην Ελλάδα.  Αλβανοί βουλευτές λοιπόν, ονόμασαν την χώρα μας «ρατσιστικό κράτος»....
αναφέροντας πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από τους Αλβανούς που προβαίνουν σε τέτοιες κινήσεις, δικαιολογώντας αν όχι συγχαίροντάς τους για αυτή την πράξη.  Στάχτη τα μάτια των Ελλήνων… τηλεθεατών, καθώς ανά πάσα στιγμή μπορεί να οργανωθεί προβοκάτσια εντός ελληνικών συνόρων, η οποία θα μπορούσε να βοηθήσει σε ένα ευρύτερο πλαίσιο αποσταθεροποίησης της χώρας.  Μάλιστα οι Αλβανοί βουλευτές συνέκριναν την εν λόγω πράξη με τις σημαίες που έχουν στα σπίτια τους οι υπό κατοχή Έλληνες της Βορείου Ηπείρου, απειλώντας ουσιαστικά πως θα προβούν σε αντίμετρα.  Όπως διαβάσατε νωρίτερα, ο σοσιαλιστής βουλευτής Πύρο Λούταϊ, έγραψε στο facebook: «Για πολλοστή φορά, το ελληνικό ρατσιστικό κράτος παίρνει τέτοια ακραία μέτρα εναντίον των πολιτών του, χωρίς να σέβεται τις βασικές ελευθερίες που προβλέπονται όχι μόνο από τις ευρωπαϊκές και  τις διεθνείς συμβάσεις, αλλά και από την εσωτερική του νομοθεσία. Οι Αρχές του Υπουργείου Άμυνας, δεν είχαν κανένα λόγο να θεωρήσουν επικίνδυνο, το σχηματισμό του  συμβόλου  του αετού από τους νεοσύλλεκτους αλβανικής καταγωγής. 
Είναι σαν οι αλβανικές αρχές να λαμβάνουν μέτρα εναντίον δεκάδων ελληνικών σημαιών, οι οποίες έχουν αναρτηθεί παντού σε σπίτια αλβανών υπηκόων, κυρίως στην νότια  περιοχή της χώρας.
Την ίδια ώρα «αλβανικός αετός» σχηματίστηκε και στην ΕΛΔΥΚ σε νέα φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΕΣ:
«Αναφορικά με νέα ανάρτηση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που απεικονίζει Στρατιώτη να σχηματίζει με τα χέρια του το σήμα του αλβανικού αετού, ενημερώνουμε τα ακόλουθα:
1. Ο Στρατιώτης έχει εντοπισθεί και υπηρετεί στην ΕΛΔΥΚ.
2. Θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες, όπως αυτές έχουν κοινοποιηθεί για την περίπτωση των Στρατιωτών του ΚΕΝ Μεσολογγίου.
Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι ασφαλώς πολλά. Στην ΕΛΔΥΚ οι στρατιώτες πηγαίνουν εθελοντικά! Είναι δυνατόν Έλληνας στρατιώτης που επέλεξε να υπηρετήσει στην ΕΛΔΥΚ να ΄χει τέτοιες απόψεις; Πρόκειται για κακόγουστη “πλάκα”; Πρόκειται για κάτι σοβαρότερο;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive