Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΤΩΡΑ. Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή

Τι δείχνει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του 6χρονου στην Κομοτηνή
Σε στραγγαλισμό αποδίδεται ο θάνατος του 6χρονου κωφάλαλου, η σορός του οποίου βρέθηκε χθες το μεσημέρι σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, λίγες εκατοντάδες μέτρα μακριά από τον συνοικισμό των αθίγγανων, όπου διέμενε στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Νικόλαου Κηφνίδη...
του στραγγαλισμού προηγήθηκε βιασμός.
Όπως δήλωσε ο κ. Κηφνίδης στο αθηναϊκό πρακτορείο Ειδήσεων, υπήρξαν ευρήματα άγριας σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία προηγήθηκε του θανάτου του 6χρονου με στραγγαλισμό, ενώ παρατηρήθηκαν εκδορές στο πρόσωπο και στην τραχηλική χώρα.
Σύμφωνα με πηγές της αστυνομικής διεύθυνσης Ροδόπης ένας 15χρονος Ρομά ομολόγησε ότι σκότωσε τον 6χρονο μετά την προσαγωγή του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 15χρονος είναι επίσης κωφός και είχε κρύψει το άψυχο σώμα του παιδιού πίσω από θάμνο στην αυλή του εγκαταλελειμμένου σπιτιού.
Σε βάρος του 15χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί ενώπιον του εισαγγελέα στην Κομοτηνή, προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive