Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Ανείπωτος θρήνος: Εδώ βρέθηκε το άψυχο κορμάκι του 6χρονου στην Κομοτηνή που βιάστηκε και σκοτώθηκε απο 15 χρονο. ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ


ΣΗΜΕΡΑ θα διενεργηθεί νεκροψία στο σώμα του άτυχου  Μεχμεταλή Σεζάλ που εντοπίστηκε στην Κομοτηνή. 
Παππούς 6χρονου: «Τον βίασε και τον σκότωσε ο 15χρονος – Έχουν βιάσει 3 φορές και τον δράστη»
Αυτή μάλιστα αναμένεται να γίνει από τον ιατροδικαστή Θράκης Νικόλαο Κιφνίδη....
 
Η εξαφάνισή του δηλώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής από τον πατέρα του. Το παιδί διέμενε στον συνοικισμό Ρομά Αλαν Κουγιού. 
spiti
Το εξάχρονο παιδί ήταν κωφάλαλο και όπως επιβεβαιώνουν πηγές της αστυνομίας στην Κομοτηνή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Για την υπόθεση έχει προσαχθεί 15χρονος ημεδαπός. 
Η ιστοσελίδα «xronos» της πόλης με φωτογραφικό υλικό παρουσίασε μάλιστα το σπίτι που εντοπίστηκε το άψυχο σώμα του 6χρονου.

Ομολόγησε ο 15χρονος δράστης την εγκληματική του ενέργεια, στο 6χρονο αγόρι, που βρέθηκε νεκρό το μεσημέρι της Δευτέρας, σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ο 15χρονος ομολόγησε και τον βιασμό του 6χρονου αγοριού και εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, αποπλάνηση και ανθρωποκτονία εκ προθέσως.
Υπενθυμίζεται πως τα ίχνη του άτυχου 6χρονου αγοριού που ήταν κωφάλαλο, είχαν χαθεί το βράδυ της περασμένης Kυριακής και οι γονείς του το αναζητούσαν.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως και ο δράστης που θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα και από εδώ και πέρα θα αναλάβει η δικαιοσύνη, είναι και αυτός κωφάλαλος, ενώ φαίνεται να έχει πέσει και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής κακοποίησης πριν δύο μήνες.
Σήμερα το πρωΐ θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.
Μόλις ο δράστης ομολόγησε και μαθεύτηκε πως ο 6χρονος βρέθηκε δεμένος χειροπόδαρα σκεπασμένος με μπουφάν και κομμάτι από κουρτίνα για να μην εντοπιστεί, ο παππούς του ξέσπασε. «Σε εμάς δεν έλεγε τίποτε μονάχα όταν τον πήρε η Αστυνομία τα είπε όλα».
Μετά το περιστατικό που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, κάτοικοι της συνοικίας άρχισαν να μιλούν αποκαλύπτοντας στοιχεία για τον ανήλικο δράστη.
Σύμφωνα με όσα λένε κάτοικοι του μουσουλμανικού οικισμού ο 15χρονος ο οποίος είναι και αυτός κωφάλαλος όπως και το 6χρονο θύμα του, είχε πέσει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και για το λόγο αυτό είχε φύγει πριν από λίγο καιρό από το χωριό που διέμενε και είχε εγκατασταθεί στην Κομοτηνή με την αδελφή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive