Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

400.000 θέσεις εργασίας «κόστισαν» στην ΕΕ οι κυρώσεις της Νέας Τάξης κατά της Ρωσίας. Μέσα ΚΑΙ η Ελλάδα των ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ πολιτικών της

400.000 θέσεις εργασίας «κόστισαν» στην ΕΕ οι κυρώσεις της Νέας Τάξης στην Ρωσία
Οι παγκοσμιοποιητές καταστρέφουν οικονομικά την Ευρώπη. Τις βαριές συνέπειες που έχουν για την οικονομία και τις θέσεις εργασίας στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, αλλά και στις επί μέρους χώρες-μέλη της, οι κυρώσεις της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας και ως εκ τούτου και οι «αντικυρώσεις» από την πλευρά της Μόσχας...
καταγράφει έρευνα του έγκυρου αυστριακού Ινστιτούτου Οικονομικών Ερευνών, σύμφωνα με την οποία μέσα στο 2015 έχουν «καταστραφεί» 400.000 θέσεις εργασίας στην Ε.Ε. (χωρίς την Κροατία), ενώ το κόστος στην οικονομία της ανήλθε σε 18 δισεκατομμύρια ευρώ. Στην Αυστρία, η οποία ακολουθεί ιδιαίτερα επιφυλακτική στάση απέναντι στις κοινοτικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αν και τελικά έχει στηρίξει τις σχετικές αποφάσεις των Βρυξελλών κατά της Μόσχας, ο «οικονομικός πόλεμος» Ε.Ε.-Ρωσίας φέρεται να κόστισε την ίδια χρονιά 7.000 θέσεις εργασίας και 550 εκατομμύρια ευρώ.  Στην Γερμανία, τον σημαντικότερο εμπορικό εταίρο της Αυστρίας, η ζημιά από τις κυρώσεις φέρεται να ξεπέρασε τα έξι δισεκατομμύρια ευρώ και να χάθηκαν 97.000 θέσεις εργασίας, ενώ στην Πολωνία υπήρξε απώλεια 78.000 θέσεων εργασίας και σχεδόν 1,4 δισ. ευρώ. 

1 σχόλιο:

  1. Δὲν ὑπάρχει Ἑλλάδα τῶν πουλημένων πολιτικῶν της.
    Ϋπάρχει Ἑλλάδα τῶν πουλημένων ΕΛΛΑΔΙΤΩΝ(ΠΡΩΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΠΕΛΑΤΩΝ(ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ) ΤΗΣ.
    Οἱ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ λοιπὸν Ἑλλαδῖται πελᾶται ἐκλέγουν τοὺς ΟΜΟΙΟΥΣ των ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ πολιτικάντες κατὰ τὸ "Τὸ τῆς πόλεως ὅλης ἦθος ΟΜΟΙΟΥΤΑΙ τοῖς ΑΡΧΟΥΣΙ" καθ' ὅσον Ὅμοιος Ὅμοίῳ ἀεὶ πελάζει. !!

    Εὐχαριστῶ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive