Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Τον έσφαξαν σαν αρνί για 40 !! ευρώ. Ενας 28χρονος Γεωργιανός και μια 30χρονη Ρωσίδα, οι δολοφόνοι του 67χρονου συνταξιούχου στην Κατερίνη

Λίγα εικοσιτετράωρα χρειάστηκε η Ασφάλεια Κατερίνης για να εξιχνιάσει την άγρια δολοφονία του 67χρονου συνταξιούχου υδραυλικού, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής.  Δράστες του στυγερού εγκλήματος...
είναι ένας 28χρονος Γεωργιανός και μια 30χρονη Ρωσίδα, οι οποίοι τον κατέσφαξαν για να του αρπάξουν 40 ευρώ!... Οπως προέκυψε από την έρευνα, το ζευγάρι πήγε στο σπίτι του 67χρονου με σκοπό να τον ληστέψει. Ο άτυχος άνδρας διαπληκτίστηκε μαζί τους και τότε, αρχικά η 30χρονη και στη συνέχεια ο 28χρονος, τον μαχαίρωσαν περισσότερες από 15 (!) φορές στο σώμα και κυρίως στην κοιλιά.  Αφού άρπαξαν 40 ευρώ, δύο κινητά και μία χρυσή αλυσίδα, διέφυγαν με το αυτοκίνητο του συνταξιούχου, το οποίο πυρπόλησαν μαζί με τα ρούχα τους και το ένα κινητό για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ενώ πέταξαν το δεύτερο τηλέφωνο και το ματωμένο μαχαίρι σε ένα φρεάτιο, όπου βρέθηκαν ύστερα από υπόδειξη του 28χρονου μαζί με τα άλλα πειστήρια του εγκλήματος. Στη συνέχεια, η 30χρονη Ρωσίδα επιχείρησε να διαφύγει αεροπορικώς στην πατρίδα της, αλλά συνελήφθη την Τετάρτη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς της είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από τη χώρα για άλλο αδίκημα!
Μάλιστα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και έναν 37χρονο Ελληνα, εις βάρος του οποίου σχημάτισαν δικογραφία για υπόθαλψη της 30χρονης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.
Οι κατηγορίες
Μετά την ομολογία τους, χθες, οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν με βάση εντάλματα που εξέδωσε ο ανακριτής Κατερίνης και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία, ληστεία, εμπρησμό και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive