Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ΕΛΛΑΔΑ 2017. Περιπέτεια στα χιόνια για επιβάτες τραίνου σε Λάρισα και Ημαθία

"Περιπέτεια" στα χιόνια για επιβάτες τραίνου σε Λάρισα και Ημαθία
"ΟΔΥΣΣΕΙΑ" ΓΙΑ ΕΠΙΒΑΤΕΣ, ΟΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ - ΤΡΙΑ ΤΡΑΙΝΑ "ΕΜΕΙΝΑΝ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ. Τεράστια προβλήματα έχει προκαλέσει η κακοκαιρία στις μετακινήσεις και συγκεκριμένα σε δρομολόγια του ΟΣΕ από τη Θεσσαλονίκη. Δύο συρμοί ακινητοποιήθηκαν στη Λάρισα...

Συγκεκριμένα, οι δύο συρμοί, που ξεκίνησαν στις 7.00 και τις 10.00 το πρωί αντίστοιχα με 300 περίπου επιβαίνοντες έκαστος ακινητοποιήθηκαν αφού οι μηχανές τους υπέστησαν βλάβη λόγω του ψύχους.
Το πρώτο τραίνο, η αμαξοστοιχία 53 η οποία εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα, ακινητοποιήθηκε στις Θέρμες, κοντά στο Δομοκό, όταν η μηχανή υπέστη βραχυκύκλωμα λόγω ψύχους.
Δύο μηχανές εστάλησαν το Παλαιοφάρσαλο με μεγάλη καθυστέρηση ώστε να απεγκλωβίσουν την αμαξοστοιχία, όμως οι κινητήρες της πρώτης βραχυκύκλωσαν επίσης και προβλήματα υπάρχουν με τον κινητήρα και της δεύτερης.
Το αποτέλεσμα είναι πως το τρένο να έχει ακινητοποιηθεί εκ νέου κοντά την Καλλιπεύκη, περίπου 40 χιλιόμετρα από το Λιανοκλάδι.
Λίγες ώρες αργότερα, δεύτερο τρένο ακινητοποιήθηκε στη Λάρισα.
Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 55 που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα.
Αμαξοστοιχία ακινητοποιήθηκε στην Ημαθία
Ακινητοποιημένο εδώ και μία ώρα παραμένει τραίνο του προαστιακού της Θεσσαλονίκης, λίγα χιλιόμετρα έξω από το Πλατύ Ημαθίας.
Το τραίνο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Λάρισα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμαξοστοιχία ξεκίνησε στις 2:25 το μεσημέρι από την Θεσσαλονίκη και θα έπρεπε πριν από τις 4 το απόγευμα να έχει φτάσει στη Λάρισα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το τραίνο υπέστη βλάβη στη μηχανή και αναμένεται βοηθητικό όχημα ώστε να το «ρυμουλκήσει» προς τον κοντινότερο σταθμό, δηλαδή αυτόν στο Πλατύ Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive