Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Στο «Πέρασμα των Πολεμιστών …Ξυπνάει ακόμη και ο Θεός» ΒΙΝΤΕΟ

MIX FORMATION
Σαν  πάρω τη στροφή  από τη Βορρά και σπάζοντας τη σιωπή και το γαλήνεμα των ασκητών στο Περιβόλι της Παναγιάς …Φιλώντας τα άσπρα αλόγατα  του Αιγαίου ,περνώντας το πλάκωμα ,λαχταρώ να φτάσω και  να δω το Καλόγερα να ανεμίζει την Γαλανόλευκη και τον Δικέφαλο Αετό!...

Μεμιάς αδειάζει η σκέψη μου  και Γαληνεύει η καρδιά  μου παίρνοντας μια αλλόκοτη δύναμη από τον εκείνον τον Καλόγερα που «άφησε το Ευαγγέλιο και έπιασε το Κοντάρι «….
Είναι  εκείνη η ώρα που τα Πολεμικά μας επιστρέφουν φτεροκοπώντας  στον Ουρανό και έρχονται εδώ να πάρουν την Δύναμη που τους Χρειάζεται …Είναι η ώρα που ο Καλόγερας  έρχεται με δύναμη και με μια αλλόκοτη χαρά και έξαψη να προφτάσει να αντικρίσει  και να χαιρετίσει  τα Πολεμικά μας που  σκύβουν, να πάρουν την Ευλογία της Παναγιάς !
Βετεράνος !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive