Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Χαλέπι: τέλος προσωρινά στην επιχείρηση εκκένωσης

aleppo
Τέλος στην προσωρινή εκκένωση του ανατολικού Χαλεπίου από αντάρτες και αμάχους έδωσε η κυβέρνηση της Συρίας, κατηγορώντας τους ενόπλους της συριακής αντιπολίτευσης ότι παραβιάζουν τους όρους που είχαν τεθεί. Συριακές κυβερνητικές πηγές ανέφεραν ότι αντάρτες...
μπλόκαραν τους δρόμους οι οποίοι χρησιμοποιούνταν για την εκκένωση δύο σιιτικών χωριών που βρίσκονται περικυκλωμένα από αντάρτες στην ανταρτοκρατούμενη επαρχία Ιντλίμπ. Την ίδια στιγμή, λεωφορεία τα οποία μετέφεραν ανθρώπους μακριά από το ανατολικό Χαλέπι φέρονται να δέχθηκαν πυρά. Τουλάχιστον 6.000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει την πάλαι ποτέ μεγαλύτερη πόλη της Συρίας από την Πέμπτη, ωστόσο ο ΟΗΕ σημειώνει ότι 50.000 παραμένουν εγκλωβισμένοι. Ο συριακός στρατός, με τη στήριξη της Ρωσίας, έχει ανακαταλάβει σχεδόν το σύνολο του Χαλεπίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive