Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μαφιόζικες ενεργειες στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Τι λές τώρα. Συμβαίνουν τέτοια ... κακά πράγματα;;


Σε μια συνέντευξη τύπου που η μια είδηση διαδεχόταν την άλλη , ο Γιάννης Βασιλόπουλος συντάραξε τα θεμέλια του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Η συνέντευξη ξεκίνησε με μια εισήγηση για το πως έχουν τα πράγματα στην ομάδα και τι γίνεται με την ομάδα επιχειρηματιών που δηλώνει κοντά της....

Κατόπιν είπε ότι επιχειρηματίας δέκτηκε τηλεφωνική απειλή κατά της σωματικής του ακαιρεότητας αν βοηθήσει την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος.
Απαντώντας σε ερώτημα δημοσιογράφου ξεκαθάρισε ποια είναι η σχέση του Θ. Πισιμίση με την ομάδα και ζήτησε να σταματήσουν οι φήμες αφού και ο ίδιος ο γνωστός επιχειρηματίας δίνει αγώνα για να διατηρηθεί ο ΑΟ Ζευγολατιού στη Γ Εθνική.
Για τον τρόπο που θα βοηθηθεί η ομάδα από τους επιχειρηματίες που φημολογείται ότι είναι κοντά της είπε ότι ο μέχρι το τέλος της χρονιάς θα φανεί ποια είναι η διάθεση του καθενός αλλά το σίγουρο είναι ότι δε θα αδειάσουν τις ομάδες για να βοηθηθεί ο ΠΑΣ.
Για το τι σκοπούς έχουν αυτοί που χτυπούν τη Μπάρτσα και τους κατονόμασε διευθυντήριο είπε πως υπάρχει μια ομάδα πολιτικών αλλά και αθλητικών παραγόντων που στόχο έχουν την ΕΠΣ , την ΕΠΟ αλλά και την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου.
Ομως όπως είπε δε φοβούνται γιατί τώρα που σήκωσε κεφάλι η Μπάρτσα μόνο μπροστά μπορεί να πάει.
Τέλος για τις φήμες περί χρεών σε παίκτες και αποχωρήσεις για οικονομικούς λόγους κάλεσε όσους τα λένε να δουν την ομάδα στο γήπεδο αλλά και σε όλες τις κοινωνικές εκδηλώσεις που βγάζει υγεία.
Η ομάδα μας δεν κάνει παράπονα. Τα παράπονα είναι για τους μέτριους και εμείς είμαστε δυνατοί. Καταγγέλουμε για το καλό του ποδοσφαίρου για να βλέπει ο κόσμος τις αγαπημένες του ομάδες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive